JEDNO DRUGOME OPROSTILI UVREDE I PSOVKE: Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš obnovili romansu (VIDEO)

Marko Janjušević Janjuš u rijalitiju nije uspeo da sačuva brak i posle burne afere sa Majom Marinković, supruga Ena ga je ostavila. Iako je u više navrata istakao da u ovoj sezoni želi da ostane veran svojoj supruzi, ipak čini se da nije uspeo u tome.

On i Aneli Ahmić postali su prisni od samog ulaska u "Elitu". Imaju turbulentan odnos, koji je često tema komentarisanja, a nakon žestokih svađa zakopali su ratne sekire i Janjuš je priznao emocije koje oseća prema Aneli.

- Je l' ti bilo teško bez mene? - pitala je Aneli bivšeg košarkaša.

- Nije mi bilo teško, jer sam mislio da si sa ćerkom, nisam znao da si bila u apartmanu. Niko me nikad ovde ne bi mogao povrediti samo ti - odgovorio je Janjuš.

- Ali nikada više ne možemo da budemo bliski kao što smo nekad bili. Je l' ti falilo nekad da me ovako zagrliš? U početku me nisi hvalio, ali sad si počeo opet da me hvališ. Fali mi da ležimo zajedno i da se zagrlimo, sve mi to fali - iskreno je rekla Ahmićeva.

- Sve zavisi od nas, da li ponovo možemo da budemo bliski. Kako se budeš ponašala, takav odnos ćemo i imati - rekao je Janjušević.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još