NE RAZMIŠLJAM DA LI ME VARA: Mirka Vasiljević iskreno o ljubavi sa Vujadinom Savićem

Otkad je javnost saznala za ljubavnu vezu mlade glumice Mirke Vasiljević i fudbalera Vujadina Savića, njihov odnos i detalji privatnog života ne prestaju da intrigiraju javnost, čak iako je sve u najboljem redu.

Iako su Mirka i Vujadin godinama unazad u vanbračnoj zajednici i imaju četvoro dece, mnogi su i danas skeptični kada je u pitanju njihova ljubav, s obzirom na to da su oboje veoma mladi.

Glumica je tokom gostovanja u jednoj emisiji, dobila škakljivo pitanje, a odgovorom je stala na put svim spekulacijama i provokacijama.

Naime, voditeljka ju je upitala da li razmišlja o tome da li njen izabranik ima drugu ženu pored nje, kao i šta bi radila i da li bi ga ostavila kada bi joj Vujadin priznao da gaji osećanja prema drugoj ili da ju je prevario.

- Nisam nikada o tome razmišljala, razmišljaću ako mi se to desi, ako je to tu ispred mene, ne volim da unapred razmišljam, mislim da razmišljanje o tim stvarima, povlači negativne stvari i povlači nesigurnost, samo sa sobom koju imamo, pa i ka tom partneru, pa i on nam deluje sumnjivo i onda živimo u agoniji bespotrebno - odgovorila je Mirka za "Hype", a svi u studiju su ostali bez teksta.

Vasiljevićeva je potom dodala:

- Ako bi došlo do toga, sela bih da razgovaram o tome, ne bih imala ispod tepiha brda i planine - bila je izričita glumica i time još jednom dala do znanja da je u njenom braku sve u najboljem redu, kao i da ima poverenja u supruga.

Podsetimo, Mirka Vujadin vezu su započeli još i tinejdžerskom periodu 2009. godine. 2011. dobili su prvog sina Andreja, dve godine kasnije došla je na svet ćerka Adrijana, a 2014. dobili su treće dete - sina Mihajla. Sedam godina nakon toga, 2021. godine, par je proširio porodicu za još jednog člana, ćerku Aniku.

Izvor: Blic.rs
Foto: savicvujadin/Instagram

Pogledajte još