Svetsko priznanje za Podrum Palić

IWSC trofej za najboljeg proizvođača destilata od voća na svetu - stigao na Palić.

IWSC – Club Oenologique i njihove sudije, na ovaj način su prepoznali i među žestokom konkurencijom, nagradili posvećenost najvišem kvalitetu, pristup kompanije i komunikaciju sa kupcima.

Naša poznata destilerija Podrum Palić 1896 je nedavno u Londonu, na prestižnom takmičenju u organizaciji najvećeg i najuticajnijeg udruženja u industriji, IWSC (International Wine & Spirits Competition) - osvojila trofej najboljeg proizvođača destilata od voća za 2023. godinu.

Ovo je prvi put da destilerija iz Srbije dobija ovako prestižnu nagradu, što je veliko priznanje kako za našu zemlju tako i za destileriju koja je, nakon samo četiri godine od temeljne rekonstrukcije i modernizacije, dospela na mapu sveta svojim kvalitetom.

Sudije su bile impresionirane kvalitetom proizvoda ali i poslovnom filozofijom, koja na pravi način tretira tradiciju i nasleđe - iskazano u kompanijskom sloganu Trag jednog doba i uspešno ih povezala sa modernizacijom proizvodnje i ciklusom ekspanzije, u potpuno zaokruženom procesu proizvodnje.

Prepoznata je želja i strategija Podruma Palić da se portfolio pažljivo gradi i proširuje osluškujući potrebe i očekivanja potrošača, čime se neguje i njihova lojalnost.

Zato danas portfolio destilerije Podrum Palić 1896 pored linije premijum rakija Baraba, na tržištu predstavljaju i sve popularniji Sinner dry gin, Vinjak, Cherry Brandy, kao i gorki likeri Gorshtak i Botanic Garden Amaro.

Ova nagrada je kruna na kraju uspešne godine u kojoj je, nešto ranije i ceo portfolio premium rakija Baraba, osvojio ukupno 6 medalja na takmičenju, takođe u organizaciji IWSC. Baraba lozovača je sa impozantnih 99 poena osvojila Outstanding gold medalju kao i ukupni trofej - kao najbolja od najboljeg iz svoje kategorije.

Autor: Nadlanu.com
Foto: Promo

Pogledajte još