PAO PRVI POLJUBAC: Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša novi ljubavni par u "Eliti"

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović već danima pokušavaju da se izbore sa svojim emocijama, ali izgleda da im ne polazi za rukom. Reper i pevačica su se osamili i dali sve od sebe da se sakriju od kamera kako bi mirno otkrili sve emocije jedno drugom, a tom prilikom je pao i prvi poljubac.

- Mi se samo mazuckamo, ne ljubimo se, malo okolo tu, oko usta. Još uvek ništa specijalno ali idemo polako, vremenom će se nešto desiti. Eksplodiraću od tvojih dodira. Ne mogu više da se suzdržim. Da nismo sad ovde, znaš šta bih ti radio, mi ćemo da odlepimo ovde, ja ne znam šta ćemo da radimo. Idem levo desno, ne znam šta ćemo da radimo - strasno je rekao Ša.

- Možeš da me maziš malo po struku tu i to je to. Za sad dovoljno. Buć-buć, duša moja. Kako da ne čuju za sovicu kad sam ponovila 150 puta. Mnogo sam goliciljiva kad me tako diraš po telu. Tenzija je na maksimumu. Zašto me zoveš pored sebe, ne mogu da se suzdržavam, ovo nije dobro za nas, bojim se da ne pokleknem - rekla je Miona.

Reper i pevačica nastavili su razgovor u spavaćoj sobi.

- Nije mi dobro, veruj mi - rekla je Jovanovićeva.

- Pakao. Ti bi da ideš, a ne ide ti se, priznaj - rekao je Aleksić.

- Ovo nije normalno - rekla je Miona.

- Nemaš pojma - rekao je Ša.

- Ajde pričaj sada - rekla je pevačica.

- Mislim da je najpametnije da idemo da spavamo, Sovice - rekao je Nenad nakon što je video da su kamere fokusirane na njih i dodao:

- Sovice, ovo nije dobro. Možete li svi da izađete i isključite kamere?

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još