NEVOLJE U RAJU: Nenad Aleksić Ša nervozan zbog ponašanja nove devojke Mione Jovanović (VIDEO)

Tokom dana na rijaliti imanju u Šimanovcima Nenad Aleksić Ša pobesneo je zbog ponašanja Mione Jovanović, te joj je tom prilikom sasuo u lice sve šta mu smeta.

- Šta je s tobom, nemam dve godine, ne mogu tako - rekao je Ša.

- Kose se tvoja dela i reči - rekla je Miona.

- Ja hoću mir, ne trebaju mi dečije igre. Hoćeš da budeš okej?! Ja ne mogu s ljudima sa tim naglim prebačajima. Ja ću na kraju stvarno da te napu*im. Pre toga si sela, u mislima si, nadr*ana si u pet minuta i onda prebačaj. Ko te razume, on je bolestan. Sedam malo pre, je*e mi mamu ova devojka. Meni treba mir, ja njoj dva meseca pričam - rekao je reper.

Miona i Ša nastavili su svoj sukob i za crnim stolom.

- Ovo nije svađa - rekla je Jovanovićeva.

- Ti meni napraviš nešto, je l' si ti normalna, devojko?! Je l' ti čuješ šta pričaš?! Došao posle sastanka i seo na krevet - rekao je Ša.

- Je l' mogu ja da kažem kada mi nešto smeta?! Rekla sam šta mi smeta i šta mi nije normalno da neko u toj situaciji kaže ili uradi - rekla je Miona.

- Nisi u pravu i uopšte nisi lepo to... Ako je neko nad*kan, nemoj da maniplušeš sa mnom jeftino, to ne dozvoljavam. Ti imaš nagle prebačaje, jako velike prebačaje, od osmeha do muka. Tada kada si sje*ana, ja ne mogu da vagam kada te pet puta pitam. Pet puta te pitam i ne dobijem odgovor, iznerviram se i izgorim, krene mi para na uši - rekao je Aleksić.

- U mislima sam - rekla je Miona.

- Ne, majke mi, prevrćeš mi mozak... Ako te pitam, ispada da sam ja debil koji te pita, a ti ćutiš. Od jedne priče, praviš deset. Bio sam raspoložen, počelo je normalno, odjednom napraviš haos. Nemoj to da radiš, meni to ne treba. Svako ima pravo da bude smoren, ljut ili nervozan - rekao je Nenad.

- To ti radiš - rekla je Jovanovićeva.

- Jedna opcija je da budeš normalna, nemaš takve ispade ili da se skloniš, treće opcije nema. Meni to ne treba, nemam vremena za to - rekao je Ša.

- Od sada kada hoćeš da pričaš sa mnom, nema da me zoveš, dođi samo. Ako želiš da budeš sa mnom na krevetu, onda lepo dođi - rekla je Miona.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još