NERVIRA GA MOJA BRZOPLETOST: Seka Aleksić progovorila o suprugu Veljku Piljikiću i planovima za budućnost

Pevačica Seka Aleksić ocenila je godinu na izmaku, najavila novu modnu kolekciju, i progovorila o privatnom životu, te suprugu Veljku Piljikiću.

- Godina kojoj se bliži kraj za mene je bila, pre svega, radna. Ništa se tu nije spektakularno desilo, osim, možda, ulaska u modu i modni svet. Zaista sam mnogo radila, nastupala. Radim i na novom albumu, snimala sam serijal za jednu televiziju i tako su dani tekli u svim tim obavezama. Sve je, u principu, bilo onako kako sam planirala i želela. Želja specijalnih nemam. Ja nisam osoba koja želi nešto preterano ili veliko, tako da sve što sam poželela, to mi se i ostvarilo - rekla je Seka.

Aleksićeva se osvrnula na supruga Veljka i otkrila kad joj "pukne film" kad je on u pitanju:

- Kašnjenje je jedina stvar koja me nervira kada je on u pitanju. Ali se nekako borim s tim, naučila sam da ljude ne možemo menjati, na nama je hoćemo li ih prihvatiti ili ne - rekla je pevačica.

Seka je priznala šta njoj Veljko zamera i sa čim se ona bori kroz život:

- Njega nervira samo moja brzopletost, ali otkako je moj saradnik Stanislav tu, mislim da ni to ne postoji. Generalno, istina je da sam kroz život brzopleta i onda je to nešto, što mi ljudi oko mene, ili moji saradnici, zameraju. Mogu da se pohvalim da u poslednje vreme ne pravim nikakve gluposti, poprilično sam mirna i staložena.

Aleksićeva se osvrnula i na muzičke albume, te da li se isplati izdavati ih.

- Pitanje da li se nešto isplati je individualno. Što se mene tiče, ja sam pevač koji već 20 godina radi i smatram da, velika i ozbiljna zvezda i neko ko toliko traje, mora imati album na svake dve-tri godine. To mi je sasvim normalno i toga se i dalje držim - zaključila je Seka.

Izvor: Express.ba
Foto: seka_aleksic/Instagram

Pogledajte još