POKAJAO SAM SE ZBOG BRAKA SA NJOM: Nenad Aleksić Ša iskreno o odnosu sa Vanjom Ignjatović i ljubavnoj vezi sa Mionom Jovanović (VIDEO)

Tokom emisije "Elita - Specijal" Nenad Aleksić Ša razgovarao je sa voditeljem Darkom Tanasijevićem u Šiša baru, i otkrio detalje braka sa Vanjom Ignjatović i emotivnog odnosa sa Mionom Jovanović.

- Kako se sad osećaš, Ša? - upitao je voditelj Aleksića.

- Osećam se ponovo kao onaj stari Šaki, menjam život iz korena. Nije to samo zbog Mione, jer gledam da je meni lepo i da se ja osećam dobro i budem srećan - kazao je Ša.

- Šta te je privuklo kod Mione? - upitao je voditelj.

- Od samog mog ulaska sam pričao sa njom, ali drugarski. Jedini slobodan krevet je bio naspram njenog. Ta njena posvećenost i upornost da me učini srećnim i razgovor sa mnom, bili su važan faktor da mi skrene pažnju na sebe - istakao je Nenad.

- Kolika kočnica ti je bila spoznaja da ona ima dečka? - upitao je Tanasijević.

- Imao sam kočnicu, ali sam video da ona i ja želimo isto. Osetilo se i s moje, ali i sa njene strane. Napravio sam presek, znao sam ja čemu težim. Cilj mi je bio Nova godina da uradim nešto sa njom - kazao je Ša.

- Šta je tebi Vanja rekla, kad si joj saopštio da ideš u "Elitu"? - upitao je voditelj.

- Rekla mi je da me podržava kao osobu, ne kao muža. Koje su to priče? Došla je u Beograd da izlazi, a ne mene da vidi. Blam je jer sam je smarao i molio da imamo normalan odnos - rekao je Aleksić.

- Da li si se osećao kao nepoželjan u tom braku? - upitao je voditelj.

- Rekao sam i Matoroj da se osećam kao da sam joj stranac. Moje mišljenje je da smo prebrzo ušli u sve i da se možda sve to sa nama prebrzo odvilo. Moja želja je bio brak, a njena totalno nešto drugo. Pokajao sam se - kazao je Ša.

- Šta se desilo tokom noći kad je Vanja izgubila dete, da li je došlo do svađe? - upitao je voditelj.

- Nije. Ja sam uzeo čak i stan, da bi bi imali veći, sve sam promenio zbog tog odnosa, ali nije bilo dovoljno. Mislim da se možda i ohladila od mene, ne znam. Ne želim joj ništa loše - rekao je Aleksić.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još