ZA NJU SAM DEBELA, A ON JE APOLON: Jovana Tomić Matora ne krije ljubomoru zbog flertovanja Anite Stanojlović sa Anđelom Rankovićem (VIDEO)

Tokom emisije "Gledanje snimaka" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima učesnicima "Elite" prikazan je video snimak razgovora Anite Stanojlović i Slađe Lazić koje su komentarisale Anitin odnos sa Jovanom Tomić Matorom. Stanojlovićeva je izjavila da je sada slobodna devojka, dok je Matora sve vreme komentarisala da je njena još uvek zakonita supruga ku*va.

- Moram da ti otkrijem da ćemo Lejdi i ja ući u vezu. Ja ne mogu da verujem šta ona priča i zamera mi. Kao dala sam joj razlog da nastavi dalje, kakva glupost. Posvađala me sa svima u kući, napravila mi haos u životu, a sad još našla da se*e. Lepi Mića je vidim lepo savetuje, neka i treba, uštedeo bi mi neku lovu, da je više ne gledam. Ja sam znala da će se ovo desiti, misliš da je Anita ozbiljno bila ljubomorna na Lejdi Di. Ona se sprda sa mnom, evo sad se i smeje. Slušaj ti moju ženu šta priča, ja ne znam kako je moguće da mi govori da je ostavim na miru. Govorila sam joj najmorbidnije stvari na početku i ona je tad trčala za mnom, ali njoj je sad dovoljno mesec dana da se ohladi i ako imamo zajedno emisije - rekla je Matora i dodala:

- Ja ovu smećarku na neki način i dalje volim, nije problem što je krenula dalje nego sad likuje samo. Boli me, kompleksira me, prvo me napne pa pusti. Ja sam svaki put u vezi znala da manipuliše sa mnom, ali sam nasedala, borila sam se da ne ispadnem budala. Ona nema trunku neke ljudskosti, ja znam da ona mene nije volela, ali ne bih bila toliki monstrum da me sad ovako "turira". Ne verujem da je ona odlepila za Anđelom, da joj se sviđa to je sigurno, ima neke privlačnosti, ali ona ima neku opsesivnost u sebi, proganjanje neko. Je l' treba da se ponizim da kažem da sam krmača debela, a da je on prelep i da je sa mnom bila iz koristi. Ja još nisam videla toliki vapaj, ona nije htela ni da demantuje da je bila sa mnom iz koristi, ima ono klasično podsmevanje, ja se suzdržavam da joj ne lupim šamarčinu i da je izvređam. Ona sve zna šta treba da radi, kao udara na njenog sina i bivšeg kako bi se ja sažalila. Njoj je samo bitan rijaliti, najlakše bi joj bilo da mene nema ovde, ja sam njoj smetnja za sve. Ona je jedina osoba prema kome osećam potrebu da se osvetim onako do kraja. Peva mi ovde "cveće za nju kupujem, a mislim na tebe", to namerno radi, te niske provokacije mi nisu jasne. Ja sam je prihvatila i kao jeba*icu, znala sam kakva joj je narav i sve sam znala o tome, a ona mi tako vraća. Ja se nisam kupala tri dana, ona moli za ku*ac, ja ne mogu da verujem, blam me je, ja ću od sad sve da kažem, ubacujem u petu brzinu. Ona bi mene zgazila sad da može.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još