KAO DA SAM SKINULA LANCE SA SEBE: Anita Stanojlović priznala da je srećna otkako je raskrstila sa Jovanom Tomić Matorom (VIDEO)

Sinoć je na televiziji "Pink" održana emisija "Elita - Pitanja novinara". Novinar Pink.rs-a, Darko Tanasijević, imao je pitanje za Anitu Stanojlović koja je priznala da je doživela olakšanje otkako je u Belu kuću ušao Anđelo Ranković, kao i da sa svojom i dalje zakonitom suprugom, Jovanom Tomić Matorom, ne želi da ima bilo kakav kontakt.

- U kom trenutku si osetila da ti se gase emocije prema Matoroj? - pitao je novinar Anitu.

- Ne znam sad tačno, ali kad je ušao Anđelo, sve se promenilo, jednostavno je ta emocija isparila iz mene, kad sam osetila neku reakciju koju mi je dao. Ja sam ljudima opet pričala da bih ponovo bila sa ženom, ali, eto, došao je taj gospodin savršeni. Ne bih više sklapala pravog muškarca, samo bih rekla Anđelo, sve mi se sviđa kod njega - rekla je Stanojlovićava.

- Zbog čega Matoroj ne priznaš da nikad nisi imala emocije prema njoj, to svi ukućani misle? - pitao je Tanasijević.

- Nebitno mi je mišljenje tih ukućana, uopše ih ne uvažavam, niti ih čujem. Ja ih slušam, ali ne znači da njihovo mišljenje uvažavam. Mislim da je bolje ovako što se desilo, ne želim više pomirenje sa njom, verovatno bih je peckala i dalje sa strane, malo. Ona jedno tvrdi za stolom a i te kako se nasmeje, da joj dokažem da sam iskrena prema svima. Osećam da mi je laknulo, kao da sam skinula lance, nisam ona Anita sa početka, imam neki svoj cilj sada i to je to - rekla je Anita.

U razgovor se ubacila Matora i rekla:

- Ona je meni govorila da joj je bio najbolji seks sa mnom, pored svih muškaraca, ne razumem kako joj je onda bilo dosadno sa mnom ako joj je toliko bilo dobro. Znači da folira.

- Darko, da li je Anita plakala i rekla da bi se pomirila sa mnom i trudila se da bude najbolja prema meni? U utorak si mi rekla da sam tvoja porodica - rekla je Matora.

- Aneli sam ujutru kad je Anđelo ušao rekla da bih se pomirila sa tobom - rekla je Anita.

- Da li sam ja tebi nekad uradila nešto i kući kad si bila još gora - pitala je Jovana.

- I te kako su te držali ovde - rekla je Stanojlovićeva.

- Jedna fan grupa koja podržava tebe i Anđela ti je poslala kofer sa šminkom - rekao je Darko.

- To mi je motivacija da se dignem, da ne plačem - rekla je Matorina i dalje zakonita supruga.

- Je l' mene neko za*ebava, je l' ja tebi nešto radim? Ja te samo pitala da mi daš odgovore, što praviš od sebe kao da sam ja nešto loše tebi uradila - pitala je Matora.

- Ne zanima me da li ću da ispadnem monstrum, meni je bitno da mi je lepo i ne zanima me. Gledam samo sebe i nastaviću da gledam Anđela - rekla je Anita.

- Kako se osećaš kad ti Matora kaže da si ku*vetina i da ti treba oduzeti dete? - pitao je novinar.

- Priča to u besu, možda i pomisli pa se pokaje, ali ne uzimam joj to za zlo - rekla je Anita.

- Meni je na krevetu rekla da je najbolje da dete ostane kod Bojana jer ona ne zna gde će jer neće kod majke - rekla je Matora.

- Anita, treba da radiš i pričaš kako osećaš kao i svako od vas. Matora svima priča da si nimfomanka i da moliš Anđela za penis jer ne možeš da izdržiš. Kako to komentarišeš - pitao je novinar Pink.rs-a.

- Ma, ne zanima me - rekla je Stanojlovićeva.

- Meni je Anita najgore pričala o svojoj majci - rekla je Tomićeva.

- Moja majka može da priča bilo šta i oni pričaju o meni. Moja majka može da vidi neke stvari koje ja ne mogu da vidim ovde, može da čuje šta se priča, videću ja - rekla je Anita.

- Samo si mi rekla da tvoja majka i otac žele da uđu u rijaliti - rekla je Matora.

- Ja sad mogu da ti kažem da si bolesna, kako to pričaš, sram te bilo. Ja sa ovom ženom više ne želim nikakvu komunikaciju, pitaj me nešto za Anđela - rekla je Stanojlovićeva novinaru.

- Čime te je to Anđelo privukao? - pitao je Darko.

- Prvo sam zapazila fizički izgled, ali, takođe, vidim da je i dobar dečko, kulturan, fin, to me je najviše privuklo. Rekla sam mu da volim da gledam filmove u kućnim uslovima. Osetila sam odmah na početku da je to - to. Uvek sam dobila povratnu reakciju od njega, na početku me je gledao, tako da sam se zainteresovala. Neka naša nova pesma bude "A onda si se ti pojavio, kao da si magija". To je prava pesma za ovaj trenutak - rekla je Anita i dodala:

- Ne mislim da je Matora ljubomorna na njega kao muškarca, nego što je sa mnom, a takođe je bio i sa Sanjom, pa je možda to problem. Baš sam srećna, ne mogu da spavam niti išta drugo.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još