Hladno pivo se vraća u klubove?

Bend očekuje 2. decembra veliki beogradski koncert u Hali sportova, nakon čega bi se moglo desiti da se iduće godine Pivo vrati klupskim svirkama.

"Kamo dalje rođače? Pa, meni je sada u glavi nekakva ideja da sljedeće godine napravimo nekakvu mini-turneju, ogoljeni, bez sve pompe s naglaskom na neke stare pjesme. Mislim da bismo mogli napraviti desetak manjih, klupskih koncerata po manjim klubovima", kaže frontmen Mile Kekin za www.muzika.hr.

Naglasivši da se Hladno pivo uvek može vratiti klubovima, jer se bend ne bavi nekakvim sportom da "uvijek moraš preskakati veće visine i prepreke", Mile kaže da će mu manje svirke biti "gušt nakon ove silno produkcijski naporne turneje".

"Mi smo oduvijek bili klupski bend i tako smo krenuli. Svakih par tjedana sviramo u Sloveniji ili u manjim hrvatskim gradovima u malim klubovima. Ljudi imaju pogrešnu predodžbu da jednom kad uđeš u veliku dvoranu da se više ne vraćaš u manje prostore. Klubovi su nama prirodno okruženje. Ali, tu i tamo si priuštimo taj nekakav luksuz pa u ovoj našoj maloj osiromašenoj državi glumimo veliki bend u velikim dvoranama. Ali mi smo svjesni toga da smo mi prvenstveno klupski bend", kaže Kekin.

Long Play

Pogledajte još