ZALJUBILA SAM SE, NE ZANIMA ME KAKO SE OSEĆA MATORA: Anita Stanojlović progovorila o flertovanju sa Anđelom Rankovićem i odnosu sa Jovanom Tomić (VIDEO)

Tokom emisije "Elita - Specijal" voditelj Darko Tanasijević u Šiša baru na rijaliti imanju u Šimanovcima razgovarao je sa Anitom Stanojlović, koja je otkrila detalje odnosa sa Anđelom Rankovićem.

- Osetila sam neku energiju i strast na prvi pogled. U nekim trenucima mogu da kažem da sam se zaljubila, a prerano je. U nekim trenucima razmišljam da nije inat, a opet mi daje neke signale. Verujem da mi muškarci pričaju iz kompleksa prema njemu da sam mu inat. On je ušao i poremetio sve. Fizički je skroz kako treba, taj pogled i osmeh. Pogledom mi kaže sve što ne može rečima. Nije on kao ja, ja sam napadnija, ali mi pogledom kaže - rekla je Anita.

- Je l' ti prija kad ustane da te zaštiti od napada? - pitao je voditelj.

- Prija mi, ali opet u nekim situacijama kad komentarišu kako ga spopadam, a on prećuti, meni ne prija - rekla je Stanojlovićeva.

- Kad si shavtila da se gase emocije prema Matoroj? - pitao je Tanasijević.

- Definitivno se ugasilo kad je on ušao. Verovatno se desilo mnogo ranije, ali mislim da je to posle nominacija, kad sam skroz promenila ponašanje. Verovatno ja samoj sebi nisam htela da priznam jer sam se prošle godine toliko borila za nju, ali mislim da je on presudio i više me ne zanima kako se ko oseća, gledam samo sebe. Ja nju više ne osećam, kao da mi je stranac, uopšte nemam osećaj. Ona je prema meni stvarno bila super, ali taj prelaz od šest meseci, pa odmah u vezu. Anđelo je rekao da voli da bude dominantan, ona je to bila ovde, pa kad smo izašle, ja sam preuzela tu ulogu. Mene je privlačilo to što nisam mogla. Ne kajem se što smo ušle u brak, ali sad kad razmišljam samo jer ne bih volela da je povredim - rekla je Anita.

- Da li si znala da to neće potrajati? - pitao je voditelj.

- Da sam imala taj osećaj ne bih upoznala Alekseja sa njom, ne bi planirale stan, oplodnju - rekla je Stanojlovićeva.

- Zašto se plašiš Maje Marinković? - pitao je Tanasijević.

- Ja vidim, nisam glupa. Maja je jako nesrećna, operisala se, ali je nesrećna i voli da bude glavna, a ne može. I prošle godine je ušla sa Markom u vezu samo da pokaže da je Maja, volela bi da uđe i u vezu sa Anđelom, ali ne verujem da bi on bio sa njom. Ja sam se ovako prirodna svidela Anđelu, a ona tako "urađena" ne. Bebicina Teodora se isto promenila zbog Anđela, ona bi volela da me on ne gleda. Nije porekla da ne bi bila sa njim, rekla je da izgleda kao njen Bog. Procvetala sam zbog njega, ustajem pre vremena, ne pijem terapiju, cigare sam smanjila. Non-stop jedem, jer hoće da me ugoji. Prvi put imam želju da se promenim i volela bih da uđem u neki odnos sa njim - rekla je Anita.

- Šta misliš o vezi Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša? - pitao je voditelj.

- Rano su počeli sa svađama, mislim da će on ugušiti Mionu. Miona neće ćutati i trpeti jer je on Ša, mislim da će biti haos - rekla je Anita.

- Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš su priznali tu neku mini krizu - rekao je voditelj.

- Sad je bila kod mene na krevetu i ispitivala me i kaže da joj mnogo fali dete i da je opterećena time, ali joj Janjuš skreće misli. Stalno gleda gde je, da li ulazi u sobu, verovatno misli na Maju. Nije ona sigurna. Pre neki dan me je to sve pitala. Mislim da su oni iskreni jedno prema drugom - rekla je Stanojlovićeva.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još