ODLEPILA SAM ZA TOBOM ČIM SAM TE VIDELA: Anita Stanojlović priznala Anđelu Rankoviću da se zaljubila u njega na prvi pogled (VIDEO)

Tokom prošle noći u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima Anita Stanojlović priznala je Anđelu Rankoviću da se zaljubila u njega na prvi pogled.

- Sad sam te ogovarala kod Darka. On se izlanuo da si me pohvalio kod njega. Pa sam morala da začinim malo situaciju - rekla je Anita i dodala:

- Sa Miljanom sam uvek u nekim odnosima toplo - hladno. Izgrebala mi je celu facu, sva sam bila igrebana, onda kad sam bila u odnosu sa Zolom. Ona ima taj problem da mora uvek da bude bitna. Ja sam ovde padala u nesvest, tri puta sam išla na infuzije, nisam mogla da ustanem, sva sam drhtala od stresa.

- Rekla mi je prva da sam kurva, ja je pitala zašto ona kao pa to se tako kaže nisam stvarno mislila. Ja joj kažem evo ti ruka - rekla je Slađa Lazić.

- Meni Slađa deluje kao osoba koja ne voli toliko da se svađa, nije mi taj tip ličnosti - rekao je Anđelo.

- Rekla sam kod Darka da želim da se promenim iz korena. Neke osobe dobro utiču na mene. Takođe sam rekla da više ne primećujem Jovanu kad prođe pored mene, prošlo je dva meseca. Ja odlepila odmah za Anđelom čim sam ga videla na vratima - kazala je Anita.

- Mi se za sada još uvek družimo, videćemo za dalje - odbrusio je Ranković.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još