VERUJE DA NEMA KONKURENCIJU U BELOJ KUĆI: Uroš Rajačić novi je učesnik "Elite" (VIDEO)

Sinoć je na televiziji "Pink" održana emisija "Elita - Vanredno ubacivanje". Voditeljka Ana Radulović otkrila je gledaocima rijalitija da je Uroš Rajačić novi učesnik "Elite".

Uroš je voditeljki, novinarima, ali i gledaocima "Pinka" otkrio više informacija o sebi i izjavio da su mu simpatične Anita Stanojlović i Maja Marinković.

- Bivši si sportista, imaš privatni biznis - rekla je voditeljka.

- U Vojvodini sam se bavio boksom. Bavim se đubrivom, to mi je privatni biznis - rekao je Uroš.

- Rekao si da ti je Anita došla u san, da te je ona zaintrigirala. Kako gledaš na odnos sa Matorom? - dodao je novinar "Pink.rs-a", Darko Tanasijević.

- Meni se to ne dopada. Ne bih voleo da se ja umešam u sve to, ali, sve više mislim da ću morati. U Beloj kući nemam konkurenciju - istakao je Uroš.

- Rrekao si da ti je motiv ulaska u rijaliti - slava - pitala je voditeljka.

- Tako je. Želim slavu. Za novac postoje razni načini. Otac mi je bio muzičar celog života, ja imam afinitete prema muzici, ali to nisam pokazivao. Slava mi je predodređena. Maja je kompletna ličnost. Anita nije to. Aneli je najveća gospođa. To s Janjušem, ta avantura, ne znam koliko je ozbiljna, ali ne bih da se mešam - kazao je Rajačić.

- Šta znači da je neko gospođa? Po čemu to rasuđuješ? - upitao je novinar.

- Nije diskreditovala sebe - kazao je Uroš.

Nakon intervjua u studiju televizije "Pink", Uroš se zaputio ka rijaliti imanju u Šimanovcima. Nakon što je ušao u Belu kuću, predstavio se učesnicima "Elite".

- Dobro veče. Ja sam Uroš Rajačić. Dolazim iz Pančeva. To je što je potrebno da znate o meni, sve ostalo ćete videti, polako. Imam firmu za veštačka đubriva. Planiram da se posvetim bisnisu. Imam dvadeset i osam godina - rekao je Rajačić.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još