BOG MI JE DAO I VIŠE NEGO ŠTO SAM TRAŽIO: Sloba Radanović iskreno o privatnom životu i novogodišnjim praznicima

Sloba Radanović poznat je kao veliki vernik i porodičan čovek koji ističe da doček Nove godine uglavnom provodi radno, dok voli da ispoštuje velike verske praznike poput Božića, Badnje večeri, Vaskrsa i svoje krsne slave Nikoljdana.

Sloba je sada izjavio i da udovoljava deci kada je reč o Novoj godini, ali da ih ipak uči koji su najvažniji praznici.

- Iskreno da ti kažem, ja tu Novu godinu nešto i ne doživljavam kao neki praznik. Stalno ističem da volim Božić, Badnje veče, Vaskrs, Nikoljdan, to je moja slava. A Nova godina mi, valjda zato što je radim, volim je zbog dece, da im ulepšam taj praznik. Oni sve to vole, ne želim da ih uskratim za te novogodišnje čarolije - kazao je Radanović koji s decom nije pisao pismo Deda Mrazu, već nekom drugom.

- Nismo pisali pismo Deda Mrazu, ja ću im podeliti poklone za Božić. Oni znaju da bi tebalo da pišu pismo Sv. Nikoli, da im on donese paketiće.

Poznati pevač ističe da je uvek skroman, te ni ovoga puta nije imao velike želje.

- Uvek ističem da sve što bih poželeo preko ovoga, bio bih neskroman, Bog mi je dao i više nego što sam tražio. Samo eto, zdravlje, slogu i ljubav.

A u slučaju da ne radi doček Nove godine, pevač tvrdi da bi imao šta da gleda na televizijskom programu.

- Sedeo bih kod kuće i gledao bih koncert Slobe Radanovića - kroz smeh tvrdi pevač koji kaže da ima planove, ali da ništa ne radi na silu.

- Nisam zacrtao ništa, imam dosta toga u planu. Radim novi album, pri kraju je i samo da vidim kad će sve da bude gotovo i kad ću da ga objavim. Korak po korak, samo da album izađe i da prođe sve kako treba.

Izvor: Informer.rs
Foto: slobaradanovic/Instagram

Pogledajte još