ŠTA PRAVIŠ OD SVOG ŽIVOTA: Roditelji Mione Jovanović osudili ćerku zbog veze sa Nenadom Aleksićem Ša (VIDEO)

Tokom jučerašnjeg dana na rijaliti imanju u Šimanovcima održana je emisija "Elita - Posete porodica". Voditelj Milan Milošević je tim povodom ušao u Belu kuću i sa takmičarima rijalitija dočekivao goste.

Roditelji Mione Jovanović osudili su svoju ćerku zbog veze sa reperom Nenadom Aleksićem Ša.

- Šta to praviš od svog života? Govori ti šta da radiš, uništava ti stvari, sat i govori gde da gledaš - rekla je Mionina majka.

- To nije moj sat - rekla je Miona.

- Odakle ti informacija da te je ostavio dečko? Ti si sa oženjenim čovekom. Da li si svesna šta radiš? Ponižava te, tera te na odnose. Ostavila si osobu poput onog momka, zbog koga? - upitala je Mionina mama.

- Ja ne znam šta se sa tobom dešava - dodao je njen otac.

- Ša psuje tvog brata, majku i oca. Rekao je "Je*em ti brata, mamu i oca". Evo ti sad vunica, da se ne bi posle kajala. Osvesti se što pre. Ako te javno ponižava, šta će ti raditi u četiri zida? Psuje ti porodicu, a ti prelaziš preko svega - upitala je Mionina majka.

Nakon posete Mionine porodice, ona i Ša proveli su novogodišnju noć u svađi. Ša je bio besan jer ga je Miona ignorisala i odbijala da ga poljubi.

- Ljudi su me ocrnili kao da sam najveće zlo, ne mogu da zračim negativno i da se pojavljujem na žurci. Ne znam čemu ova njena reakcija kao da sam neko zlo, treba sa mnom da provodi vreme sad pošto je Nova godina. Je l' ja sad treba da te poljubim u ponoć kao nekog neznanca, u obraz - rekao je Ša.

- Ako me razumeš, treba da imaš razumevanja i da me pustiš malo. Nemoj da mi upoređuješ ništa i pusti me na miru, je l' ja sad treba na silu da se veselim sa tobom, meni su roditelji na prvom mestu. Ti si okarakterisan kao osoba koja nije za mene, od strane mojih roditelja, a ne kao zlo. Rekla sam ti da me pustiš malo. Nemoj da mi patetišeš sad, idi igraj malo. Pusti me malo da mi se slegne. Ne želim sad ništa da raspravljam i to je to - rekla je Miona.

Međutim, kako je proslava Nove godine odmicala, Jovanovićeva je odlučila da ipak posluša svoje srce, a ne roditelje, te je nastavila ljubavnu vezu sa reperom. Video možete pogledati OVDE.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još