VOLELA BIH DA U NOVOJ GODINI RODIM JEDNU LAVICU: Maja Berović iskreno o porodičnom životu i planovima za budućnost

Muzička zvezda Maja Berović sumirala je 2023. godinu, a za 2024. ima velike profesionalne, ali i privatne planove.

Jedna od naših najpopularnijih pevačica imala je poteškoća na privatnom planu, koje su je sprečile da uradi sve što je naumila kada je posao u pitanju.

- Bila je dobra godina za mene. Ipak, bilo je turbulencija, uspona i padova, ali kad sve saberem, bila je izuzetno dobra. Neču da se žalim, ali volela bih da mi sledeća bude još bolja, zapravo da me zdravlje dobro služi, da radim stvari koje najviše volim, a to je muzika - počinje priču Maja, koju je teška operacija noge umnogome usporila i sprečila u ostvarenju svojih ciljeva.

- To je bio je dan od ozbiljnijih udaraca za mene. To je stvar koja me je usporila kao umetnika, ali ne i zaustavila. Morala sam sve stvari koje sam radila da obustavim, ali Bogu hvala, vratila sam se zdrava kao dren.

Srećom, imala je mnogo više vremena za sina Lava.

- Mnogo je predivnih utisaka i uspomena sa njim, to su prelepe stvari koje sam proživela u ovoj godini. U potpunosti sam se posvetila majčinstvu, mnogo vremena sam mogla da provedem sa svojim sinom. Da sam bila zdravija, možda bih malo više radila, ali nekako se stvari nameste, pa sam i u lošim stvarima mogla da uživam sa njim. Da nije bilo njega, sve bi bilo drugačije. U svakom zlu ima nečeg što je dobro - priznaje Maja, koja će sa sinom tek od sledeće godine krenuti da piše pisma Deda Mrazu.

- Zna za Deda Mraza, po čitav dan samo to ponavlja, ali tek od iduće godine će znati da naručuje svoje želje i poklone (smeh). Tek od sledeće godine ćemo krenuti sa pisanjem pisama Deda Mrazu.

Kada je ona bila mala, dečije želje bile su znatno drugačije nego što su sada.

- Rasla sam u lošijim vremenima, tada sam želela da živimo svi slobodno, normalno i da se igramo. Danas deca žive potpuno drugačije, deca, kao i svi mi, imaju mnogo želja, prohteva, ambicija. Život je postao mnogo brži. U vreme kada sam ja bila mala, imali smo samo jednu čokoladu, samo o njoj smo maštali... Danas deca, ako mene pitate, imaju previše, nemaju tu neku maštu, a treba da maštaju i raduju se običnim stvarima. Nema potrebe da izmišljaju neke velike stvari.

Maja kaže da sebi u Novoj godini želi samo dobro zdravlje i što više posla, a ne krije zadovoljstvo zbog promena na domaćoj muzičkoj želji.

- Hajlajt godine mi je to što se vratila muzika, albumi, veliki koncerti. To je nešto čime sam oduševljena, čekala sam da se to dogodi, da se vrati vreme većih koncerata, a ne da ljudi idu samo u klubove - kaže Maja, a na pitanje da li sebi želi da, posle Lava, rodi i jednu "lavicu", kaže:

- To bih volela, čisto da napravim balans, ali... Kad Bog kaže. Ne bih žurila. Sada žene rađaju i posle četrdesete, nikad se ne zna - zagonetna je Maja.

Na kraju razgovora Berovićeva jeotkrila šta bi u Novoj godini poželela Ceci Ražnatović, Ani Nikolić i Nataši Bekvalac.

- Ceci bih poželela da uradi mega dobar album, da napravi to Ušće! Ani Nikolić takođe dobar album, dobro zdravlje, pošto znam da je imala zdravstvenih problema, a Nataši... Dobar album i da nađe onog pravog, e sad, da li će da se uda, to neka ona odluči.

Izvor: Pink.rs
Foto: mayaberovicofficial/Instagram

Pogledajte još