IZBRISALA BIH VEZU SA ASMINOM: Stanija Dobrojević sumirala 2023. godinu i progovorila o ljubavnom životu

Tokom 2023. godine dosta se pričalo i pisalo o životu rijaliti zvezde Stanije Dobrojević, kao i o njenoj ljubavnoj romansi sa Asminom Durdžićem.

Naime, kao bomba odjeknula je vest kada je aktuelna učesnica "Elite" Aneli Ahmić iznela pred ulazak u rijaliti da je Stanija u ljubavnoj vezi sa njenim suprugom Asminom.

Dobrojevićeva je otkrila šta bi iz 2023. izbrisala, na šta je ponosna, kao i kog frajera sa domaće ili svetske scene je poželela kao Deda mraza.

Ako sagledamo ovu godinu unazad, može se reći da je za tebe bila jako burna po mnogo čemu. Šta je ono što bi izbrisala, kao da se nikada nije ni dogodilo?

- Prelepa i uspešna godina je iza mene, a kada bih mogla da izbrišem nešto to bi definitivno bila moja javna ljubavna afera koju ste svi imali prilike da ispratite!

Ono o čemu si pričala jeste da si sa Asminom Durdžićem radila i na porodici, te i da si izgubila bebu, što je mnoge potreslo. Kako se sada osećaš po tom pitanju kada se setiš, kakva osećanja ti se bude i da li ćeš u 2024. godini raditi i dalje na potomstvu?

- To je teška i bolna tema. Praznici su pa ćemo samo o srećnim stvarima!

Ove godine si bila i verena, da li si i dalje, i u kakvim si odnosima sa Asminom?! Može li se očekivati gala svadba u 2024. godini?!

- Zadržala sam prsten koji je prelep! Sa Asminom sam posle svega ostala u dobrim odnosima. Šta nosi 2024, hajde da vidimo! Moj život je nepredvidiv baš kao i ja sama!

Kog muškarca sa naše javne scene bi volela da ti pokuca na vrata za Novu godinu, obučen u Deda Mraza?

- The Rock sa svetske scene, Đoković i Ibrahimović sa naših prostora! To su moji muški motivacioni superheroji!

Često se komentariše tvoj fizički izgled i malo ko ima negativne komentare, planiraš li da na sebi "popravljaš" nešto, tj. planiraš li da se podvrgneš estetskom zahvatu u 2024. godini?

- Zadovoljna sam mojim fizičkim izgledom! Nisu mi potrebni estetski zahvati, zdrava ishrana i trening su ključ lepote!

Kada se sada osvrneš iza sebe, imala si dosta turbulentnih odnosa i iz svakog kada god si komentarisala, pričala si samo o lepim dešavanjima. Postoji li neki odnos zbog kog se kaješ što je prestao, kao i da li bi neki poništila kao da nije ni postojao?

- Ova godina kako je bila turbulentna emotivno, tako je velika čistka napravljena i kod dugogodišnjih prijateljstva i bivših poslovnih saradnika! Volela bih da neki ljudi nikad nisu bili deo mog života. Svu sreću im želim i samo što dalje od mene!

Takođe, preselila si se u Majami zvanično, iako si godinama unazad na relaciji Amerika - Srbija zbog poslovnih obaveza, kakvi su ti planovi za narednu godinu?

- Promenila sam mesto boravka u Americi, posle 15 godina života u Nju Džersiju preselila sam se konačno u Majami. Kuća da se nije prodala ja bih i dalje bila u Nju Džersiju, jer teško izlazim iz komfor zone! To sam oduvek želela samo sam tek ove godine skupila hrabrost za promene!

Za prošlu godinu si govorila da je bila godina emotivnog izlečenja, šta bi rekla za ovu, 2023. godinu?

- Ova godina je bila prepuna prelepih ljubavnih momenata, a onda drame i haosa! Bilo je "ko preživi, pričaće!" I preživela sam! Sebi bih za Novu godinu poželela mirnu i stabilnu 2024.

Izvor: Pink.rs
Foto: stanijadobrojevic/Instagram

Pogledajte još