I BEZ PAPIRA, MI SMO U OZBILJNOM BRAKU: Milena Popović iskreno o ljubavnoj vezi sa Igorom Jurićem

Milena Popović (40), državna sekretarka u Ministarstvu turizma i omladine i udovica političara Olivera Ivanovića, progovorila je o svom privatnom životu i vezi sa Igorom Jurićem.

Milena je istakla, da je naučila da postoje stvari na koje ne možemo da utičemo, niti da ih menjamo. Međutim, smatra da o sreći ne treba da se ćuti, već da se priča naglas, uz konstataciju da "Jedan dan sreće vredi više nego ceo život proveden u strahu".

- O lepim stvarima treba pričati. Ja inače nisam formalista i jedina stvar u koju verujem je ljubav. Papiri ne znače ništa u životu nekog čoveka, a najmanje kada je reč o braku. Svečanu haljinu bih obukla možda na 18. rođendanu svoga sina, ali ne vidim svrhu venčanja ili venčanica, zato što bi trebalo da se udam recimo. Inače, nisam neko ko poštuje te propise, ja poštujem ljubav, emocije i dobar život, što je mnogo bitnije od parčeta papira.

Milena ne veruje u ljubav na prvi pogled, već smatram da se ljubav rađa iz vremena koje se provede zajedno. Ipak, nije mogla da porekne da ju je Igor Jurić odmah na neki način privukao.

- Ja jesam Igora doživela na neki drugi način, nego druge muškarce, a vremenom sam shvatila da mi veoma prija komunkacija sa njim. Igor jeste veoma hrabar, mnogi drugi muškarci se nisu usudili da budu tako hrabri kao on. Budući da živimo zajedno dugi niz godina, mogu slobodno da kažem da je to sada jedan ozbiljan brak. Srećna sam što sam ga srela, jer je on popunio tu prazninu, ne samo u mom srcu, već i u srcu moga sina Bogdana.

Izvor: Republika.rs
Foto: milena_bogdan/Instagram

Pogledajte još