ON JE MOJA MUŠKA KOPIJA: Jovana Jeremić iskreno o ljubavnoj vezi sa biznismenom Draganom Stankovićem

Voditeljka Jovana Jeremić uživa u ljubavi sa biznismenom Draganom Stankovićem, sa kojim planira i brak i rođenje sina.

Jovana je sada otkrila zbog čega je Dragan poseban i zašto je ljubav njenog života.

- Ja dosta krijem privatan život. Šta ljudi znaju o meni? Znaju mog prvog muža. Bilo je tu dosta stvari. Ja nisam kaluđerica, što kaže Ceca: "Nije da ja nisam bila ni sa kim posle Arkana". Nije da ja nisam bila ni sa kim posle Voje, ali nisu zavredili da da budu prikazani u javnosti. Mnogi muškarci hoće da budu sa mnom jer sam im ja trofej. Ja donosim moć i status. Kada se kaže da je neko sa Jovanom Jeremić, to znači da je on moćan muškarac, alfa mužjak, jer ja nikada ne mogu da budem sa slabim muškarcem. Ja sam kao ženski Kristijan Grej, nemam želju da se udomim i zato sam iskrena. Ja sam bogata žena, puno novca sam zaradila u poslu. Novac je važan, mora da postoji spoj materijalnog i duhovnog da bi veza opstala. Poenta života je ljubav, ali samo ljubav nije dovoljna, jer ljubav ne plaća račune. Dragan ima dušu, on je odgovor ko je Jovana Jeremić, on je muška kopija Jovane Jeremić. Ono što jedem ja, to jede i Dragan. Onoliko koliko treniram ja, trenira i Dragan. Ono što Dragan voli da obuče, oblačim i ja, iste boje, iste oblike. Iste tipove automobila, mi volimo iste stvari - rekla je Jovana za "Informer".

Inače, Stanković se za Božić uključio u Jutarnji program kod Jovane.

- Kao što znate prošle godine sam dao vašoj koleginici, sada mojoj devojci, večnoj saputnici nadam se, poželeo sam joj da nađe večnu ljubav, i mislim da je Bog nas spojio baš na ovaj dan - rekao je Dragan i dodao:

- Moja izabranica je za mene najbolja, i ja joj želim mnogo više uspeha, i molim vas da je pustite ranije sa "Pinka!, da dođe da mesi česnicu jer je to vežbala prethodnih dana i sjajno joj ide. Majka ju je rodila za sve.

Izvor: Blic.rs/Informer
Foto: jeremicjovana/Instagram

Pogledajte još