SIN ĆE SE ZVATI VASILEJ PO SVETOM VASILIJU OSTROŠKOM: Jovana Jeremić progovorila o planovima za budućnost sa biznismenom Draganom Stankovićem

Voditeljka Jovana Jeremić našla je svoju sreću pored preduzetnika Dragana Stankovića koji ima lanac pekara u svom vlasništvu.

Kako je rekla ona planira sledeće godine da se preseli kod svog izabranika.

- Pre nego što ću upoznati Dragana, ja sam se preselila u moj stan u centru grada i u toj zgradi ima pekara u kojoj radi pekar Dragan i Ana pekarka, oni su bukvalno meni kao porodica. Ja živim sama sa detetom, dok nisam upoznala Dragana, oni su znali da mi pričuvaju dete, da mi uzmu dete iz vrtića kada kasnim, hoću da ti kažem koliko je to zanimanje pekara i unapred Draganov ulazak u moj život. Mi kada smo krenuli u emotivnu vezu, shvatila sam da u životu ništa nije slučajno - rekla je Jovana i otkrila da je njena sudbina da rodi sina, te da će mu dati ime Vasilej.

- Najvažnije je da smo mi srećni i da smo u ozbiljnoj vezi. I on je ostvaren čovek i ja sam ostvarena žena. Izvesno je da ću se preseliti kod Dragana, ali šta moj stan može da se izda. Meni je sigurno suđeno da rodim još jedno dete. Moj zaštitnik je sveti Vasilije Ostroški i njegovu zaštitu sam stekla jer je osećam u duši i sanjala sam ga nekoliko puta, trudila sam se svojim stilom života da ne ulazim u neke grehove koji mi nisu potrebni i da ne grešim. Sin će mi se zvati Vasilej u znak zahvalnosti svetom Vasiliju Ostroškom.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: jeremicjovana/Instagram

Pogledajte još