POČINJEM DA SE PLAŠIM TE POREMEĆENE PORODICE: Stanija Dobrojević odgovorila na prozivke Aneline sestre Site Ahmić

Rat Stanije Dobrojević i Site Ahmić, rođene sestre učesnice "Elite" Aneli Ahmić, se ne stišava.

One su ušle u žestok sukob i iznose sav "prljav veš" iz njihovih privatnih života, te odgovaraju jedna grugoj na prozivke.

Dobrojevićeva je sada odgovorila na prozivke Aneline sestre koja je udarila na njen moral i fizički izgled, te rekla da ona ima decu i unučiće.

- Reče baba Sita, ne daje mi više marketinga?! Ha-ha, moram ja njima, vidim nije im dosta! Počinjem iskreno da se plašim od cele te poremećene porodice, od majke do ćerki. S obzirom da znam čemu su sve skloni, a da ne pričamo da im je majka bolesnica, pre samo nekoliko dana, bila ispred praga, moraću hitno da zovem popa da mi osvešta čitav prilaz zgradi i stanu. Piše o deci i unučićima, a ne piše sa koliko ih partnera ima i šta je sve radila istim tim partnerima i što su svi do jednog pobegli glavom bez obzira. Još se ponosi time? Žali Bože ko je sve majka - rekla je Stanija i dodala:

- Žao mi je što moram da se spuštam na njihov nivo, da komentarišem ženu kojoj je rođeni brat demolirao lokal, ženu koja bode ljude noževima i maltretira, ženu čija se majka bavi ozbiljnim vradžbinama, pa ljudi koji imaju bilo kakvog kontakta sa njima moraju da posećuju hodže. Kolektivno majka i ćerke neka se pozabave švalerima, a isto tako neka me ne vuku za jezik više, da ne bih morala da se nastavljam dalje i da pričam na koji način hrani istu tu decu. Zamisli kada ti u životu tolika briga bude Stanija, a život ti pun bede, bluda i nemorala. Od narkotika, švaleracije, zelenaša, do korišćenja hladnog oružja i maltretiranja ljudi, kofera.

Izvor: Pink.rs
Foto: stanijadobrojevic/Instagram

Pogledajte još