LJUBAVNA DRAMA NA IMANJU U ŠIMANOVCIMA: Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša ne uspevaju da reše svoje probleme, pljuštale uvrede i psovke (VIDEO)

Učesnici "Elite" Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša tokom prošle noći u više navrata žestoko su se sukobili.

Nakon buđenja u Beloj kući ljubavni par ponovo se posvađao.

Pevačica je otišla u pab "Prijatelji i žalila se cimeru Lepom Mići na ponašanje svog izabranika, koji je u jednom trenutku uleteo u pab prekinuo njihov razgovor.

- Jeb*la mi je mozak, izvrnula me je naopačke. Jeb*m majku svima u kući, sa svima sam se posvađao. Opet kao Nova godina, okretanje leđa, drk*nje. Je l' se svađam sa njima zbog sebe, je l' skačem zbog sebe?! Skačem zbog nje - rekao je Ša.

- Se*em ti se u to što me braniš, pa me pred tim ljudima napljuješ. Skuvala sam ti kafu i probudila sam te, ološu jedan, pi*ka ti materina. Gadiš mi se, bolesniku - skočila je Miona.

- Bolesnice jedna, ti si bolesnica, psihopato! Drk*š ljude koji te vole - urlao je Aleksić.

- Gubi mi se, neću da te vidim s tim tvojim nebulozama. Idi hodaj i imitiraj svoju devojku, ološu, pič*a ti materina. Šta sam ja tebi, ološu, loše rekla?! Je l' sam te imitirala?! - rekla je Miona.

- Ona se sređuje, ne govori gde ide i šta se dešava - rekao je Nenad.

Nakon svađe sa Mionom reper je izleteo iz paba i otišao u vešeraj gde je bila Aneli Ahmić, te ga je ona sve vreme smirivala, dok je on plakao i kukao na sav glas.

- Dr*a me svaki dan. Vi kao njene drugarice ćutite, nećete da joj skrenete pažnju. Znate sve. Ispao sam majmun. Svaki dan je jurim, opet sam ispao majmun - vikao je Ša, a onda je zaplakao:

- Opet me je neko izigrao. Još jedna koja me je izigrala, opet sam debil. Smeju mi se svi, skačem i branim je. Lepo sam joj rekao da mi da mir, da ne mogu. Gde je tu emocija, gde je tu ljubav prema meni?! Znate svi, vidite dobro. Je*e me od kad otvori oči. Za Novu godinu me tri dana ne je*e ni tri odsto, ponašala se na žurkama kao da sam je prevario. Pričali joj o bivšem, pa se ona lomila u glavi, ja nisam debil - plakao je Ša.

Lepi Mića doveo je potom Aleksića preko puta Mione, te im očitao bukvicu o ponašanju.

- Ti njega treba da pitaš: "Šta moje tebi ne valja" i kaže ti i tako i ti. Kada ti on kaže: "Gde gledaš i šta radiš", treba da te onda boli ku**c ako znaš da nigde ne gledaš. Ako smatraš da si čista prema njemu, onda ćutiš - rekao je Mića.

- Smeta mi to, evo, probudiš me, nema zagrljaja, doručak, ne poljubi mi nijedno jutro - rekao je Ša.

- Koga misliš da ona gleda ili nešto - pitao je Mića.

- Bogom ti se kunem, neka mi pomre familija ako mislim na nekoga u kući. Nijedan ukućanin, niko živi... Ja razumem da se središ, televizija je, ali zagrli me i poljubi me. Gde ti je nekada osećaj: "Ljubavi, je l' ti je bolje?", dajem ti primer... Samo ja vapim za ljubavlju - rekao je Ša.

- Ona je ostavila dečka zbog tebe - rekao je Mića.

- Dobro i ja sam izašao iz svojih sr*nja zbog nje - rekao je Nenad.

- Neću da dozvolim da kaže da sam izašla iz sr*nja - rekla je Jovanovićeva.

- Mićo, pričala mi je dosta detalja, nije joj bilo dobro - rekao je Ša.

- Ti ideš je*eš mamu svima, pa onda uradiš isto kao i oni. Isti si kao i oni. Nek reši svoj problem bolestan, slušam jedno te isto... Ne trebaš mi da ratujem! Nisi tu za mene, evo nisi tu za mene. Najgori si od svih njih prema meni - rekla je Miona.

- Ti si bolesna, bre! Ja najgori?! Je l' su ti ovi diksvalifikovani bolji što su češali mu*a ispred tebe?! Ja sam najbolji mogući prema njoj - rekao je Aleksić.

- Imitira me po spavaćoj sobi, govori mi: "Pi*ka ti materina", on pravi svoje performanse po sobi, bolesnik jedan - besnela je Miona.

- Kunem ti se životom da je problem pažnja, to je generalni problem - urlao je Ša.

- Jutros plačem, tresem se, dva sata plačem, nije mi rekao nijednom: "Nemoj da plačeš" i onda je počeo da viče na mene pored kreveta... Ološ smrdljivi, neću da budem s tobom jer misliš da je zbog rijaliti priče. Da li će tako da ti bude lakše?! - rekla je Miona.

- Za šorts i za bu*u sam ti sr*o. Čovek leži u krevetu preko puta tebe i pored da se ne trt*š - urlao je Nenad.

- Gubi se, ti si ološ! - ponavljala je pevačica.

- Nisi mi privržena, nisi, boli te kur*c! - rekao je Ša.

- Sledeći put kada budeš imao problem, neću sa tobom gubiti dva sata, idi sad - rekla je Miona.

Vanja Živić i ostali cimeri pokušavali su da smire Aleksića.

- Vi toliko emocija u svađi potrošite, da ono... - rekao je Mića.

- Pa pruži mi malo pažnje ili ono što sam tražio, je*em mu mamu, a ako ne ispoštujem to, onda me teraj - rekao je Ša.

- Njemu treba neka kur*etina koja će da razbija ovde i ostalo, da ga je*e neko u zdrav mozak da bi znao da ga neko voli. Ja njega poštujem i za oblačenje i za sve, ali od sada sutra malo, zaje*i više - rekla je Miona.

- Ona traži samo razlog za slobodu! Ja dva meseca ne menjam priču, pričam jedno te isto - urlao je Nenad.

- Ti si u svojoj vezi, ja sam u svojoj vezi. Ima svako svoju vezu u glavi - rekla je Jovanovićeva.

- Ti ovo možeš da sprečiš za pet sekundi - dodala je Vanja.

- Hoću da kažem da neću da mu priđem kada mi priča najgore moguće stvari - rekla je Miona.

- Neće da prizna, boli je pič*a. Prvo što uhvati kada ustane je je*eni puder! Pa uhvati zagrli me, poljubi me! - urlikao je Ša.

- Ako nema to u sebi i ne oseća tu pažnju, ne treba ti ona. Onda je ostavi, šta je problem - rekao je Mića.

- Ona mi je devojka, sedim s njom i ne ljubim se s njom - rekao je Aleksić.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još