NAVELA JE DA JE STAN NEUREDAN I DA MALTRETIRAMO DETE: Aneli Ahmić otkrila da ih je sestra Asmina Durdžića prijavila policiji (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima učesnica "Elite" Aneli Ahmić progovorila je o svom bivšem izabraniku Asminu Durdžiću i otkrila da je Asmina prijavila policiji njegova sestra.

- Asmin je ranije prijavljivao svoju sestru, davno je to bilo. Bili smo u Bosni i kada je bila njihova svađa, ona je nas prijavila, na granici nas je isto prijavila. Ne sećam se, da li je bilo jutro posle svađe ili dva dana kasnije, imali smo kameru i videli smo dve žene, znali smo da su iz socijalne službe. Nora i ja smo spavale, on je gledao na kamerama. Došle su dve žene, otvorili smo vrata. Prvo su žene provirile kroz vrata, nisu htele ni da uđu, jer su videle kakav je stan. Ona je navela da je stan neuredan i da je dete maltretirano. Te žene nisu htele ni da uđu, Asmin im je rekao da uđu, porobudio je Noru, jedna žena je uzela našu ćerku i igrala se sa njom... On se pomirio sa sestrom, naravno, oni zarate na krv i nož, njima je to normalno - rekla je Aneli.

- Janjuše, šta si to saznao novo o Aneli, pa je sada voliš još više? - glasilo je pitanje.

- Mogu da kažem ako mi ona dozvoli - rekao je Janjuš.

- Meni je suludo da se priča o tome ovde, hoću njemu da postavim pitanja. Nisam 50 posto priče ispričala, ja nisam nikakva sponzoruša. Ljudi ako imaju imalo mozga skontaće, ja mogu samo sa njim o tome da pričam i njemu da postavim pitanja - rekla je Ahmićeva.

- Opralo bi to da je ona sponzoruša - rekao je Janjušević.

- Videli biste po njegovim odgovorima da li ja pričam istinu ili ne - rekla je Aneli.

- Ona je neko ko nije gledao pare, i ona je donosila, čak mu je u nekoliko navrata pomogla kada su u pitanju pare - rekao je Janjuš.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još