POTRESNA ISPOVEST UČESNICE "ELITE": Aneli Ahmić progovorila o braku sa bivšim suprugom Asminom Durdžićem i otkrila da nije bio srećan kada se porodila (VIDEO)

Tokom emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima, učesnica "Elite" Aneli Ahmić otkrila je kakav je bio njen brak sa bivšim suprugom Asminom Durdžićem.

- Šta se desilo pa si počela da pričaš o svom životu sa Asminom? Da li te je iziritiralo to što si čula da on priča svašta o tebi? - upitao je voditelj.

- Znam ja kakav on vodi život i kako se ponašaju i šta konstantno rade. Oni na sve načine pokušavaju da unište moju vezu sa Janjušem. Najgore mi je to što su udarili na njega, on je otišao na pomen bratu, a oni su komnetarisali da on nema struje da objavi stori. On ne prestaje, a ja znam kakav on vodi život, ali da udara na čoveka dok tuguje je strašno. E sada mene niko ne može prevariti - rekla je Aneli i dodala:

- Ja sam se promenila kada sam zatrudnela, vodila sam porodični život, a on je voleo ta opojna sredstva. On kada ulazi kući ja znam da li je pod dejstvom opijata. On to koristi dok leži u krevetu. Meni je to veoma smetalo, jer ne mogu da pričam sa njim, smetalo mi je što se tako ponašao. Ja znam ako mi se on ne javi do 12, znam šta je radio prošle noći. I te kako sam ga poznavala, on je bio nasilan prema meni dva puta. Udario me je trudnu, nogom, bila je svađa oko jedne osobe, kada sam ja bila na njegovom laptopu. Bili smo u Lincu, u stanu, policija je došla, a policiju je zvao komšija. Tada sam se uputila u Sarajevo kada me je uradio, a bila sam u sedmom mesecu trudnoće. I pored toga me je jednom baš pretukao posle porođaja, ali mu nisam ostala dužna, gađala sam ga čim sa stigla. Svađali smo se oko njegovih opijata.

Učesnica "Elite" nastavila je da otkriva detalje odnosa sa Durdžićem.

- Asmin nije bio imućan kada smo ušli u brak. On je bio nekoliko dana u zatvoru zbog nekih kazni za parking, kazna je bila 10 hiljada evra, meni je rečeno da su to kazne od auta, ali... Bio je nekoliko dana u zatvoru, trebalo je da bude mesec dana, ali mi smo skupljali pare da ga oslobode. Dala sam tada 2.500 evra, njegov brat, prijatelj, otac, svi smo skupili. To je bila Nova godina. Nije izdržao tu kaznu, a znao je da će ići u zatvor - rekla je Ahmićeva i dodala:

- Kada sam se porodila, on nije imao pare da iznesemo dete, a po mene su došli on i njegova snajka. Mi smo živeli u tom stanu, meni je Asmin govorio da je stan u kojem živimo njegov, a ja ga nisam ni zapitkivala. Oni svi imaju svoje nešto, pa sam očekivala da ima i on. Meni je ona rekla tada da to nije njegov stan, njegov auto, da je on sve to iznamljivao, uzeo na lizing, ja sam sve saznala da to nije njegovo. Sve sam saznala, ali ništa mu nisam rekla. Nakon nekoliko dana, otišla sam kod njegove mame, gde je ona meni to priznala, a on mi je rekao da njegovi roditelji ne znaju da je to njegovo, da on to treba da isplati, a kao da ne polaže ljudima račune. Meni to nije bilo ništa strašno, pa šta ako plaćamo kriju, koga briga za stan, zaradićemo ako smo pošteni, ali ako nismo, neće imati ništa. Pravio je pare na preveru, a sebe nije obezbedio. On je meni rekao da bi voleo da kupimo kuću na kredit, i to smo i hteli. Ja sam nakon toga htela da odem u stan da vratim stvari, ali nije bilo ništa od toga, jer je on stan vratio gazdi. Kada sam se porodila nije mi ni cvet kupio, a nije bio ni srećan kada sam se porodila. Bio je bezvoljan, ne znam zbog čega.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još