OD NJIH NIŠTA NE MOŽETE DA SAKRIJETE: Koji horoskopski znaci najbolje čitaju misli?

Ovih šest horoskopskih znakova "čitaju" ljude bolje od drugih.

Od nekih horoskopskih znakova ništa se ne može sakriti. Prozreće svaku vašu nameru. Koji su to znaci?

Rak

Osetljivi i emotivni, Rakovi se smatraju najempatičnijim od svih znakova Zodijaka. Uvek predosete kada je nekome potrebna njihova podrška i pritiču u pomoć i bez poziva. Prepoznavanje emocija drugog, kao da je najlakši je zadatak za svakog Raka.

Ribe

Među astrolozima, ovaj horoskopski znak se percipira kao najintuitivniji, koji ima sposobnost da gleda u budućnost zahvaljujući svom visoko razvijenom šestom čulu. Ribe s lakoćom prepoznaju rasploženje osoba koje su im u blizini. I to aktivno koriste da bi pomagali drugima, pa su omiljene među prijateljima i poznanicima.

Device

Uporne Device sve dovode do savršenstva, pa i međuljudske odnose. Pažljivo prateći svaki pokret druge osobe i pomno analizirajući svaku njenu reč, Devica će postepeno saznati sve o njoj. Tako da će lako shvatiti o čemu neko razmišlja i šta želi. One zaista mogu da vam čitaju misli.

Škorpija

Oko Škorpija postoji mistična aura koja ih povezuje sa nečim natprirodnim. Šesto čulo će nepogrešivo reći sumnjičavoj Škorpiji da li neko pokušava da je prevari ili ima dobre namere. Zbog ove sposobnosti mnogi se plaše bliskih veza sa ovim horoskopskim znakom, verujući da su to prave telepate sa kojima je opasno imati posla.

Vaga

Sposobnost Vage da se stavi u nečiju kožu kako bi sagledala situaciju iz različitih uglova omogućava joj izgradi čvrste prijateljske veze. I da budu razumna strana u svom ili tuđem sukobu, ali što je najvažnije – da u potpunosti razume druge ljude. Ponekad zbog toga Vage izgledaju kao detektivi koji otkrivaju tajne uma i lako čtaju misli.

Blizanci

Niko ne zna kako da pregovara sa ljudima tako profesionalno kao diplomate Blizanaci. Oni mogu da shvate šta osoba misli samo nakratko posmatrajući njihov govor tela – zbog toga se čini da pronicljivi Blizanci uvek znaju šta će drugi reći i spremni su na to. Potajno, svi horoskopski znaci im zavide na ovoj osobini.

Izvor: Lepota&Zdravlje.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još