VERNOST IM NIJE JAČA STRANA: Koji horoskopski znaci varaju svoje partnere?

Neki horoskopski znakovi imaju sklonost ka isprobavanju novih partnera i varanju. Oni su profesionalci u skrivanju svojih zabranjenih veza.

Svako od nas ima različite potrebe u vezi. Dok se za neke predanost svodi samo na vernost i odanost, neki ne mogu da kontrolišu svoje beskrajne želje i zahteve. Ovi drugi su najskloniji neveri. Namerno varaju više puta te je teško otkriti imaju li ljubavnu vezu samo sa jednim partnerom ili više njih. Naravno, značenje i definicija varanja razlikuju se od osobe do osobe, a postoji nebrojen popis ponašanja koja se mogu kategorizovati pod neveru prema psihologiji. Osim psihosomatike, na ponašanje takvih osoba utiče i astrologija.

Ovo su četiri horoskopska znaka koja će najverovatnije prevariti svoje partnere:

Vaga

Vaga se iznutra uvek oseća prazno i ​​zbunjeno, jer previše emocionalno zavisi od svog partnera. Najverovatnije će varati samo kako bi stekla emocionalnu sigurnost koja nedostaje njihovoj trenutnoj vezi. Budući da su profesionalci u rešavanju užarenih situacija, Vage su značajni lažljivci i sigurno će vas naterati da poverujete u njihove neistine. Ljudi ovog horoskopskog znaka su razigrani i otvoreni. Uvek su u centru pažnje zbog svog nestašnog karaktera, zbog kojeg se ne ustručavaju iznova da prevare svog partnera.

Blizanci

Nonšalantna ličnost Blizanaca obično ih dovodi u iskušenje da isprobaju nešto. Njihove impulsivne osobine posvećuju se iracionalnim odlukama, zbog čega se bore sa predanošću. Skloni su održavanju distance od partnera jer su pomalo neodlučni. Osobe sa ovim horoskopskim znakom nose promenljiv modalitet, zbog čega prolaze kroz promene raspoloženja i dinamičnost.

Jarac

Budući da su pragmatični i racionalni, Jarci veruju da dugotrajne romantične veze nakon nekog vremena mogu da postanu dosadne. Kako bi se zaštitili od dosadnih vibracija, njihovi tajnoviti razigrani duhovi uvek su u pokretu što ih tera na eksperimentiranje sa svojim partnerima. Zbog svoje zagonetnosti i privatnosti postaju stručnjaci u izolaciji svojih veza.

Ovan

Ovnovi su poznati po svojim strastvenim i intenzivnim osećanjima, ali ponekad mogu da budu i ishitreni i brzopleti. Budući da su ova bića sebi prioritet u životu, mogu raditi sve kako bi ispunili svoje čežnje. Čak i ako su u ozbiljnoj vezi, nastavljaju da traže druge partnere i lažu ne razmišljajući o posledicama. Čim se nekome približe, ne oklevaju da započnu flert. Varanje za njih nije problem.

Pokušajte da budete oprezni kada se nalazite u blizini gore navedenih znakova Zodijaka. Oni mogu prevariti bilo koga svojim nevinim očima, ali srce im je ispunjeno prikrivenim i lažnim osećanjima.

Izvor: Večernji.hr
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još