KADA SE ZALJUBIM, NISAM DOBRA PO SEBE: Rada Manojlović progovorila o ljubavnom životu i otkrila da li želi da postane majka

Popularna pevačica Rada Manojlović progovrila je o svim bitnim temama u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

Ona se osvrnula na svoju ljubavnu priču, probleme emotivne prirode sa kojima se suočavala i otkrila koje su joj želje u emotivnom slislu.

Folkerka je priznala da joj nedeostaje emotivni partner, te da će se tome posvetiti odmah po objavljivanju novog albuma.

- Nedostaje mi ljubav, ali ja nisam dobra po sebe kad se zaljubim. Umem baš da se zatreskam. Sada sam fokusirana na album. Moram da ga objavim, pa onda mogu da se zaljubljujem. Propatila sam mnogo zbog ljubavi. Nisam imala sreće! Bude mi krivo kada vidim koleginice koje balansiraju uspešno i karijere i ljubav. Sada sam u nekim godinama kad mislim da bi posle ovog albuma moralao da se desi nešto konkretno. Znaš, kada uveče legneš sam, ne zagriš pesme... publiku... nemaš koga! Što se tiče bebe, deteta... može! Želela bih da se ostvarim kao majka - rekla je Manojlovićeva i dodala:

- Ja bih da više ne padam, ako je moguće! Način na koji sam volela je uvek bio žestok. Od sebe sam uvek davala maksimum. Ne kajem se ni za šta! Isto bih radila i sada! Ja mislim da bi mi bilo dosadno da je sve idealno. Mislim da je moglo da prođe bez nekih stresova. Nikada nisam imala sreće da naiđem na pravog muškarca!

Pevačica se potom osvrnula i na odnos sa Milanom Stankovićem o kojem mediji konstantno bruje.

- Milan mi je rekao da više ne smem da zucnem o njemu! Rekao mi je da ja nisam njegov drveni advokat! Tu je on! Ne smem ništa više da pričam o tome!

Rada je progovorila i o odnosu sa bratom Nenadom Manojlovićem koji je svojim postupcima stavio do znanja da u poslovnom smislu ne želi da ima odnose sa svojom sestrom. Kako se moglo pročitati u medijima, pevač je odbio da snimi duet sa njom:

- On je neko ko od starta svoje karijere nikada nije želeo da se vezuje za mene preko medija. Iz tog razoga, baš što mediji to potensiraju, on to izbegava. Ja to poštujem. On sad ne želi da snimi taj duet koji je baš jako dobar i govori o ljubavi sestre i brata, ali dobro, imam ja druge kandidate.

Izvor: Pink.rs
Foto: radamanojlovic/Instagram

Pogledajte još