NE POSTOJI NEMORALNIJE STVORENJE OD NJE: Filip Car žestoko prozvao Maju Marinković

Bivši rijaliti učesnik Filip Car nazvao je nekadašnju devojku Maju Marinković najnemoralnijom osobom ikada, zatim istakao da su Anita Stanojlović i Anđelo Ranković neiskreni u svom odnosu, pa se dotakao Jovane Tomić Matore za koju smatra da je totalno pukla i da je nemoćna zbog cele situacije oko Anite. Zamerio joj spominjanje osoba iz spoljnog sveta. Priznao je da mu je mnogo žao zbog tragedije Marka Janjuševića Janjuša i da je zaboravio sve loše momente sa njim.

Kako komentarišeš to što je Maja izjavila da je psihički nestabilna zbog toga što stalno razmišlja o svom prethodnom odnosu, misleći na tebe? Da li imaš nešto da joj poručiš?

- Što se tiče Maje ta osoba sve što priča i radi, radi da bi dobila neki aplauz u narodu a gora je od ikoga. Ne postoji nemoralnije, agresivnije i pokvarenije stvorenje koje je ušlo u tu kuću od nje. Ona nekog komentariše, sa ona dva grama mozga. Vidi da su Nenad Akesić Ša, Janjuš i Aneli Ahmić negativci pa komentarišući negativno njih skuplja poene. Radi isto što radi Miljana Kulić, njih dve i imaju istu dijagnozu.

Kako ti se čine Anita i Anđelo i Matorino konstantno ljubomorisanje zbog njihovog odnosa?

- Anđelo i Anita mi se čine toliko fejk da je to nerealno. Drugačije je kad poznajete ljude, kad ste živeli s njima znate tačno kako stvari stoje. Anđelo je zainteresovan za Anitu isto ko što je bio za Rešićevu. Matora je zaista pukla tek sad napolju iz ove prizme videći po koji klip i naslov na portalu, vidim da je neispravna. Spominje ljude iz spoljnog sveta kao naprimer Stefana Šebeza i još neke njene bivše drugare totalno bespotrebno. To se ne radi i time pokazuje da nema taj kodeks koji je pričala da ima. Njeni napadi i napadi drugih na Anitu i Anđela njima samo pomažu da se više vežu i jačaju, a i da dobiju veću podršku ljudi. Ali da to vidim kao iskreno ne vidim, jer ni Anđela ni Anitu ne vidim kao iskrene rijaliti igrače nego kao i te kako promišljene i namazane. Mada, u suštini su mi i jedno i drugo nekako ok kao ljudi i nisu meni lično loši, ne vidim emociju među njima.

Kako komentarišeš to što Maja konstantno podbada Janjuša i Aneli, da li misliš da je to zato što ima emocije prema njemu?

- Tu priču isto ne podržavam ali neću komentarisati, jer sam rekao sam sebi da otkako je Janjuš izgubio brata da sam osetio krivicu što sam se svađao sa njim. Jer kad se takve stvari dese, bude ti krivo što si se nekad svađao sa nekim, rekao sam neću više da ga komentarišem i to je to... Nije trebalo da ulazi ove godine.

Izvor: Pink.rs
Foto: filip_car_capo_ck/Instagram

Pogledajte još