ZA ĆERKU BIH DALA SVE: Katarina Grujić progovorila o majčinstvu i odrastanju naslednice Katje

Pevačica Katarina Grujić progovorila je o majčinstvu, a otkrila je i kako podnosi razdojenost od supruga, fudbalera Marka Gobeljića, koji zbog profesionalnog angažmana živi u Grčkoj.

- Pošto trenutno malo manje imam obaveza, nego što je to bilo u novembru i u decembru, kada sam radila sedam dana u nedelji, sada sam smanjila nastupe i radim samo vikende (petak i subotu). Svakog ponedeljka sa kćerkom Katjom letim u Atinu, tamo smo tokom cele nedelje i to mi je takvo olakšanje, jer smatram da su ovo pravi trenuci, onakvi kakvi su bili pre, dok je on bio u Srbiji, naravno zbog posla.

Koliko te je majčinstvo promenilo?

- Uvek sam bila odgovorna osoba, a sada treba još odgovornija da budem i stvarno sam takva. Za kćerku bih sve dala u životu. Sve radim za nju i najviše vremena provodim sa njom. Promenilo me je to, da sam samo sa njom i da me apsolutno ništa ne zanima u životu osim nje. Naravno, posle nje, moja karijera.

Kako je došlo do ponovne saradnje sa Ognjenom Amidžićem?

- Posle prvog dueta "Vino po vino" koji je napravio veliki bum, Ognjen me je pozvao i pitao da li hoću da uradimo još nešto, odmah sam pristala. Za desetak minuta je napisao tekst i snimili smo pesmu istog momenta. Nisam očekivala da će za kratko vreme postati i te kako slušana. Drago mi je zbog toga, jer smo Ognjen i ja dokazali da smo tandem i pesma je bila stvorena za nas.

Izvor: Toxictv.rs
Foto: katarinagrujic.doll/Instagram

Pogledajte još