PEVAČ PONOVO VOLI: Sale Tropiko posle razvoda zaljubljen u crvenokosu lepoticu?!

Aleksandar Sale Cvetković, frontmen "Tropiko benda", posle razvoda od pevačice Jovane Pajić 2021. godine našao je novu devojku. Kao i uvek do sada, Sale se trudi da svoj privatan život sakrije od očiju javnosti, pa tako ni ne eksponira svoju novu devojku, ali se i ne skriva i trenutno je mnogo zaljubljen.

Oni često provode vreme zajedno, čak i putuju, a kada su u Beogradu oni borave u Saletovom stanu na Voždovcu, gde je on nastavio da živi posle razvoda. Redovno idu zajedno u nabavku namirnica i to u opuštenom izdanju, a kako navodi izvor, pevačeva nova izabranica je sušta suprotnost Jovani.

Ona i Sale su slične visine, njegova partnerka ima kratku, ravnu, crvenu kosu i pirsing na nosu. Da se dobro slažu govori i to što čak vole i da se obuku isto, pa su tako uhvaćeni kako nose identične trenerke.

Nakon ovih saznanja, pevač nije bio rad da govori o svom emotivnom životu.

- Nemam komentar. I ne bih da pričam o privatnom životu - rekao je Cvetković novinarima.

Podsetimo, Sale i Jovana su obavestili javnost krajem 2021. godine da su odlučili da se rastanu, nakon 10 godina braka. Oni su tada zamolili javnost za privatnost dok prolaze kroz taj proces, pre svega zbog njihovih ćerki.

Nedugo pošto su priznali razvod, počele su razne spekulacije, a jedna od njih je bila da je razlog bio Jovanino druženje sa Marijom Šerifović. Međutim, sam Sale je to ubrzo demantovao.

- Dragi mediji, u ime fenomenalne dugogodišnje saradnje, zamolio bih vas da se ne bavite spekulacijama i uvlačenjem Marije Šerifović ili bilo kojih drugih osoba u naš odnos, jer nema mesta plasiranju dezinformacija i senzacionalističkom pristupu. Kako bismo ovo rešili kao zdravorazumni i civilizovani ljudi, ovde ću staviti tačku na dalje komentarisanje apsolutno netačnih informacija. Hvala na razumevanju - pisalo je u njegovoj objavi na Instagramu.

Čak i nakon razvoda, Sale i Jovana su ostali u dobrim odnosima, pa su neretko provodili i vreme zajedno, naravno, najviše zbog ćerki. Ipak, ni za jedno od njih dvoje, sve dosad, nije bilo poznato da li imaju nekog novog pored sebe.

Izvor: 24sedam.rs
Foto: greenoffice/Instagram

Pogledajte još