KOMUNIKACIJA NAM SE SVODI NA PLAČ, ŠTO MOJ, ŠTO NJEGOV: Miloš Biković progovorio o odrastanju sina Vasilija

Beogradsko dramsko pozorište obeležilo je juče 77. rođendan tradicionalnom dodelom godišnjih nagrada, a među glumcima se pojavio i Miloš Biković.

Tom prilikom Biković je pričao o sinu Vasiliju kog je dobio sa izabranicom Ivanom Malić. Glumac je otkrio kako se snalazi u ulozi oca, a kako je istakao, u toj ulozi će se ostvarivati do kraja života.

- Pa u toj ulozi se čovek ostvaruje dok je živ. Ja se nadam da ću se u toj ulozi ostvarivati do kraja života. Ta uloga se razvija. Videćemo kad ta komunikacija postane malo intenzivnija. Za sada se ona svodi na plač, što moj, što njegov - rekao je Miloš.

Podsetimo, Ivana se porodila u privatnoj bolnici u Beogradu, a istog dana Miloš se oglasio na svom Instagram profilu. Glumac je podelio sliku na kojoj su nacrtani, mama, tata i dete i time potvrdio da je dobio naslednika.

Čestitke ispod objave su samo pljuštale, a ponosni otac je ubrzo i prosavio rođenje naslednika. Tom prilikom okupio je mnogobrojnu porodicu i prijatelje, a slavlje je trajalo do ranih jutarnjih časova.

Izvor: Blic.rs
Foto: bikovic/Instagram

Pogledajte još