ŠA JE ŽELJAN LJUBAVI: Otac Nenada Aleksića prokomentarisao vezu svog sina i Mione Jovanović

Zoran Aleksić, otac učesnika "Elite", Nenada Aleksića Ša gostovao je u emisiji "Ne gledam ti ja to" na RED televiziji. Ovom prilikom progovorio je o svom sinu i njegovoj aktuelnoj devojci Mioni Jovanović.

- Nenad nije bio za to da se mi oglašavamo. Nekada pravi poteze koji mu štete, on je neko ko ode u rijaliti i živi život. Sve pokaže kako se oseća, kao na tacni. Čudi me da ljudi koji su bili u rijalitiju sebi daju za pravo da glume doktora i kažu da je neko lud. Neka kažu da je ishitren, ali ne i da je za lečenje. On je ishitren - ali nije lud. Ne razmišlja... Njemu je posle krivo kada uradi nešto. Tamo nikome nije loše uradio - šta god da je uradio, uradio je sebi. Nenad je željan ljubavi - željan je da mu se vrati koliko daje - rekao je otac repera i dodao:

- Da li će Miona da nasamari Ša ili neće - to apsolutno niko ne može da zna. Kada njih dvoje izađu napolje, tek tada može da se realno komentariše njihov odnos i da li će ili neće. Samo neka furaju svoj fazon dok su u "Eliti", da se manje svađaju i da se ne nerviraju.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još