NE DAO BOG NIKOME: Marko Janjušević Janjuš u suzama pričao o uspomenama na pokojnog brata Mihaila (VIDEO)

Tokom emisije "Elita - Izbacivanje" Marko Janjušević Janjuš razgovarao je sa voditeljem Darkom Tanasijevićem i prisetio se momenata sa pokojnim bratom Mihailom.

- Kako si? - pitao je voditelj.

- Juče sam bio malo bez veze, tj. malo više. Pa jesam okej, otkud znam, tako mi naiđe, malo mi bude loše. Danas mi je katastrofa dan, u životu imaš najsrećniji datum, a u nekom trenutku se pojavi taj najgori dan, 25. u mesecu. To je ne dao Bog nikome... Imao bih i lepe i tužne fotografije, to je fotografija koju sam postavio kada se to desilo, nas trojica kada smo bili mali i odmah mi je pala na pamet. Kada si pitao Anđelu: "Kada bi mogla da vrati vreme?", sve slike ti prođu kroz glavu. Ja bih na primer vratio kada smo ga učili da priča, sećam se scene, sedeo je u dubku i učili smo ga da priča: "Tata i mama" - rekao je Janjuš i dodao:

- Ne mogu ja uvek biti dobro. Naiđe ti čoveče, svaki put kada sam nervozan, nervozan sam jer razmišljam o tome. Kada god smo Aneli i ja zajedno, skrene mi misli, bude ti bolje.

Nakon što se smirio, voditelj je nastavio razgovor sa Janjušem o odnosu sa Aneli Ahmić i aktuelnostima u Beloj kući.

- Kakva je situacija sa Aneli ovih dana - pitao je voditelj.

- Dobro je. Malo pre komentarišemo, četiri meseca je ostalo do kraja, šta ćemo se svađati još malo... Pokušavamo da ne ulazimo u svađe i kada su te neke... Kada gledam ovo, gledam kako se svađaju, ja ne mogu sekunde tako da se svađam. Mi kada se posvađamo, to jako kratko traje, mi budemo nervozni - rekao je Marko.

- Ti kažeš: "Ovo je moja buduća žena" - rekao je Tanasijević.

- Ja tako i planiram, nema tu više devojka. Nemam ja 20 godina i da kažem da je to moja devojka... Skoro svi nas ne diraju. Prestala je i ova mala, Jovana, rekao sam joj sinoć onako kako mislim. Da imam dobro mišljenje o njoj, nemam, ali je povukla ručnu zadnjih sedam dana. Maju ne diramo, da nas ne dira, nikada je spomenuti nećemo ni Aneli ni ja. Čak i kada je bila nominovana, nisam hteo da je komentarišem. Ja joj nisam ni rekao da je Takiju zapaljen auto, nego joj Bebica rekao, pa nam dolazi i priča: "Vi ste poslali mafijaše". Mi imamo svoj mir, nikoga ne diram, ako mogu da se našalim s nekim, našalim se - rekao je Janjušević.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još