Zlatko Marinović - legenda dalmatinske gastro scene 21. marta u Vinskoj kući Kovačević

Nije Irig samo Srem, Irig postaje čitav Svet, kada mu posvetite pažnju i ljubav, baš kao što to neumorno rade Vinska kuća i Vinarija Kovačević.

Entuzijastične večeri, koje podsećaju koliko smo blagosloveni plodovima prirode i da taj faktor fantazije nije rezervisan samo za daleke, egzotične destinacije.

Od oktobra 2023. godine fine dining scena u Srbiji i regionu više nije ista!

Michelinove zvezdice sjaje iznad Fruške gore, a prestižni chefovi svojim specijalitetima podsećaju na kakvom plodonosnom podneblju živimo i hodamo...

Organski, onako kako priroda želi - to je filozofija fine dining večeri, koje reprezentuju fuziju hrane i odabranih arhivskih etiketa, organskih vina vinarije Kovačević, ali i razmenu besprekornih kulinarskih iskustava.

Foto: Promo

Chefovi Jure Tomić, Igor Jagodic, Luka Košir - dosadašnji su gostujući kuvari na ekskluzivnim večerama, a sledeću fine dining večeru 21. marta na Fruškoj gori, predvodiće jedan od najboljih moderno-tradicionalnih kuvara u Hrvatskoj, vlasnik čuvenog splitskog restorana Noštromo, Zlatko Marinović. Chef Zlatko dolazi u društvu svog unuka, sa kojim će, sigurni smo, 21. marta osvojiti simpatije svih prisutnih.

Vinska kuća Kovačević je postavila nove standarde u ugostiteljstvu Fruške gore i šire, posvećujući pažnju svakom detalju besprekornog servisa uz kvalitet bez kompromisa.

Ovakav plezir postaje ne samo želja, već i žudnja istinskih hedonista, a kako je broj mesta ograničen, neretko se traži i mesto više! Zato u svoj gastro kalendar umemorišite 21. mart kao dan kada imate jedinstvenu priliku da prisustvujete upravo ovakvom jednom događaju, događaju koji se ne propušta.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još