S NJOM SAM ZAVRŠIO: Stanislav Krofak definitivno stavio tačku na ljubavnu vezu sa Mionom Jovanović (VIDEO)

Aktulenu učesnicu "Elite", Mionu Jovanović, dečko je dopratio u karantin neposredno pred početak ove rijaliti sezone. Miona se klela u ljubav sa Stanislavom Krofakom, ali nije se ni najmanje nadala da će joj se dogoditi ljubav sa poznatim reperom Nenadom Aleksićem Ša, te i da će javno ostaviti Stanislava.

Kako već nedeljama unazad Miona i Ša ulaze u veoma brutalne sukobe, u koje su u više navrata upetljali i spomenuli Mioninog bivšeg dečka, Stanislava Krofaka, voditeljka emisije "Pitam za druga" na RED TV, Anastasija Buđić, ugostila je upravo Stanislava u emisiji, koji je na samom početku razgovora progovorio o sebi i svom putu ka uspehu, a potom se osvrnuo i na odnos sa Mionom.

- Vrlo intresantna je tvoja životna priča, ti si javna ličnost u Hrvatskoj. Intresantno je bilo da si ti izjavio da si neko ko je došao sa sela sa samo 300 kruna i napravio imperiju - pitala je voditeljka.

- To je nekih 40 evra, sa 18 godina i putna torba. Ja bih rekao da je potrebna ludost, tako sam krenuo i imao sam neku želju i viziju. Meni su rekli: "Nikada nisi bio u Zagrebu", a tata je rekao da me mama pusti jer ću se brzo vratiti, ali se nisam vratio, svi su došli kod mene u Beograd - rekao je Stanislav.

- Rekao si mi da ste bili u vezi godinu i po dana, ali da ste živeli osam meseci zajedno. Kako ste vi počeli - pitala je voditeljka.

- Ja sam bio kod nekih prijatelja i pozvao me je na piće. Ja sam rekao da ne idem u taj klub, slikao mi je nju, ja sam došao, pričali smo, dala mi je Instagram. To je mene i povuklo, danas sve devojke odmah sve, a nas dvoje smo dugo, dva, tri meseca... Kada sam krenuo, sve je išlo polako i tako se desilo, onda je ona pevala u jednom bendu. Ja sam njoj rekao da ako želi nešto više da se preseli kod mene, jer nema smisla i onda se ona doselila kod mene - rekao je Krofak.

- Kako je izgledala vaša veza - pitala je voditeljka.

- Ne mogu ništa loše da kažem, samo što je došlo do te situacije da ja imam građevinsku firmu i to, pa sam mnogo zauzet. Meni je ceo dan zauzet i onda imam slobodno vreme od osam uveče dok ne odem da spavam, a ja sam je pitao šta želi, ona je rekla samo da peva. Ona je došla u drugi grad i u drugu državu, nema nikoga, nema prijatelje, roditelje... Ja sam video vremenski, kako je teklo, preko vikenda je super, preko nedelje joj je dosadno, ona je nezadovoljna, većinu vremena mene nema i nema prijatelje. Pokušao sam u par navrata da popričam sa njom i vidim koji su njeni vidici. Ona je dobila poziv za "Elitu". Ja sam prošao svašta i ja sam uvek korak, dva ispred nje. Ja imam 35 godina, ona je mlada, video sam da bi ona išla ili pokušala, razmišljao sam da joj ne kažem da ne ide, ja sam je podržao. Ako ode unutra, kroz tih 11 meseci, videću kako će se ponašati - rekao je Stanislav.

- Imao si neku zadršku kako će sve to proći, koja će se situacija odvijati, da li je postojao unutrašnji osećaj da samim tim da je pustiš da uđe u "Elitu", da je to kraj - pitala je voditeljka.

- Ne, nisam. Kada sam upoznao njene roditelje i kada sam čuo njenu priču, nisam mogao da zamislim da se to desi. Video sam da nema budućnosti, da ja radim i treniram, a da ona bude kod kuće sve vreme. Razmišljao sam da ako ode u "Elitu", da može da postane nešto još - rekao je Krofak.

- Da li je postojalo ljubomore u vašoj vezi?! Da li su istinite te spekulacije da joj nisi davao da nastupa, jer možeš da joj obezbediš lagodan život?! - pitala je voditeljka.

- Mene 95 odsto Zagreba zna, znaju šta radim i sve to. Kada je dolazila u Zagreb, ja sam joj sredio da peva u tom klubu. Ona je dobila nekoliko poziva da ide da peva u neke lošije klubove i kafiće, sada da moja devojka ide i da peva po bezveznim klubovima i da mi šalju snimke, to mi ne treba! Ja sam rekao da ako će da peva, da bude dobar pevač - rekao je Stanislav.

- Kako si odreagovao, s obzirom da je dobila neka hipotetička pitanja, rečeno joj je da izlaziš i ona te je javno "odjavila"?! Da li je to bio izgovor, da li se tada zakuvalo sa Ša - pitala je Anastasija.

- To što je bilo, ja sam radio taj noćni klub, renovirao sam mu ceo, pa sam bio pozvan na otvaranje. On je snimio ceo klub, sto pored nas su bile neke devojke i svi su podelili taj snimak, samo ja nisam. Mene je nerviralo isto u početku za onog Lakića, slali su mi pitanja stalno i ja se iznerviram i pošaljem: "Boli me ku*ac", ne za nju, nego za to više - istakao je Stanislav.

- Kada je ušla njena porodica za praznike, rekli su joj da ima dečka. Da li si u komunikaciji sa njima - pitala je voditeljka.

- Sa njenom mamom se čujem porukama. Mama njena mi pošalje poruke, tata njen me je zvao pre nego što je ušao unutra i pitao me da li ima neke šanse, rekao sam mu da nema nikakve šanse, da sam s njom završio. To je jedna predivna porodica - rekao je Krofak.

- Kada si video prve dokaze, poljubac, dodirivanja, priznanje veze, kako si reagovao - pitala je voditeljka.

- Ja čim sam video kada je dobila to pitanje, kako reaguje, ja sam znao da je to kraj. Na primer, ako dogovorimo nešto, mi se držimo toga. Šifra je bila njen rođendan, "1.1". Ako je sve u redu ja ću da dođem, ako nije, neću. Ja sam odmah znao da nema ništa. Tada sam krenuo dalje, završio sam to i to je to. Ne mogu sada da kažem da mi je bilo svejedno, nije mi bilo svejedno... Ja sam joj rekao da ostavi cigarete jer ne mogu da budem sa devojkom koja puši, prestala je i počela elektronske, pa je onda prestala da puši - rekao je Stanislav.

- Kada se povela priča da su ušli u vezu, postojali su naslovi da si se čuo sa Nenadovom bivšom suprugom Vanjom, čak su postojale priče da ste zajedno - pitala je voditeljka.

- Mi smo se čuli porukama i to je to, ništa više od toga. Neću uopšte devojku da mešam u to, video sam da je okej. Uvek postoje dve strane priče, neću o toj temi - rekao je Stanislav.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još