REPER GRCAO U SUZAMA: Nenad Aleksić Ša doživeo nervni slom zbog svađe sa Mionom Jovanović (VIDEO)

Nenad Aleksić Ša posvađao se ponovo sa Mionom Jovanović tokom sastanka u Beloj kući, iz koje je izleteo ne bi li se smirio, međutim bezuspešno.

Anita Stanojlović pokušala je da ga uteši, međutim njeni napori nisu bili delotvorni.

- Pun mi je k*rac, bre, bol u k*rcu! K*rčenje, podj*bavanje, ponižavanje 24/7! Teror, bre - ponavljao je Ša sve vreme, dok ga je Anita savetovala:

- Ružno se ponaša, ja sam joj rekla. Smiri se malo, okreni stranu. Umesto sad što ćeš da vileniš tako... - pokušala je da ga smiri Anita.

- Nemam snage, jedva sam ovde. Jedva sam ovde, veruj mi, ne mogu da podnesem podj*bavanje, podbadanje, jednostavno ne mogu! Nemam snage za ovo, ne znam kako da objasnim ljudima, samo bih da odem. Ostavi me onda na miru, imaj svoj rijaliti, vrati se kome hoćeš, slušaj sve žive, idi u p*čku materinu više. Ne mogu da izdržim, da se odvojim ovde, ne mogu - pričao je Aleksić, dok mu je Anita poručila da treba da promeni taktiku.

- Sve dok joj podilaziš, titraš, tako se ponašaš, j*baće te. Uvek je bilo tako, kad nađeš dobrog momka koji radi dobro za tebe...

Reper je pobesneo kada je saznao da se Stanislav Krofak, Mionin bivši dečko, čuje sa njenom mamom, koja ga podržava.

To je već danima jedan od vodećih predmeta njihovih rasprava, što je i sada bio slučaj. Nenada je pokušao da smiri i Marko Janjušević Janjuš.

- Slušam mame i tate šta pričaju, bivši momci se javljaju, ona razmišlja, vaga... Boli me k*rac, j*be mi se! Ionako sam ušao sj*ban, s pola mozga ovde, da mi neko još to malo mozga uzme, bre! Veruj mi, ne mogu više - plakao je Ša, dok je Janjuš pokušavao da ga motiviše.

- A misliš da ja mogu? - pitao je on, međutim, Aleksić je terao po svom.

- Jači si od mene psihički. Ne mogu, d*ka me 24/7. Na malo odvajanje znaš šta radi, vi to ne znate, nemate pojma! Već sam ispao budala, ne mogu. Preko glave mi je! Umesto da me poštuje, d*ka me, ne mogu da izdržim. Ubi me, bre, ubi me ova osoba! Satra me! Iživljava se, sladi se, smeje se dok me j*be! Ona jedva čeka da se odvojim, jedva čeka, brate. Jedva čeka da ne budem tu, ako ti kažem, veruj mi na reč. Niko to ne vidi, niko! Iživljavanje, teror... Ne mogu jednostavno više ništa od ovoga, boli je p*čka - pljugica, zezanje, dečko čeka napolju, a Šaki se izlomio ovde, razvodi se, evo ti sebe na dlanu... Nju boli k*rac. Ubi me, ubi me! Ne mogu više, kraj, hoću da izađem iz rijalitija kući svojoj. Ništa nisam uradio, već sam sj*bao život svoj, pa sam sj*bao. Ne pada mi više na pamet da ja molim za ljubav, molim za lepu reč... Da ja molim nekog, hej?! - rekao je Nenad.

- Jesi li pokušao da se raziđete malo? - predložio je Janjuš, međutim Ša je priznao da za to nije sposoban.

- Ne mogu, tebra, ne mogu. Ne mogu, mogu samo da izađem. Evo joj rijaliti, sloboda, dečko čeka tamo, svi šuruju protiv mene, evo vam, bre! Evo, uspeli ste, j*bote, evo vam! Vratite se gde vam odgovara, gde vam prija, a ja ću u svom k*rcu da budem, idem u svoj k*rac - zaključio je reper.

Ša je doživeo nervni slom zbog Mioninog hladnog ponašanja, a posle dva sata drame shvatio je da ona voli drugog dečka.

- Nju pi*ka boli, je*e joj se za moj mozak. Voli nekog drugog, vidi se, nju boli kur*ina. Pravi me majmunom, šta sam ja ovde rijaliti igra? Dobar sam za rijaliti, pa kad izađe ćao. Svaki dan trideset puta dnevno odje*i od mene skloni se - rekao je Ša.

- Nije, smorena je sad tamo - rekla je Stefani Grujić.

- Kako sam se ja za*ebao i sje*ao, to je to, pukao sam - rekao je Aleksić koji je grcao u suzama.

Ša i Miona nastavili su svoju višesatnu raspravu oko njenog bivšeg dečka Stanislava Krofaka, sa kojim su njeni roditelji, po njegovom priznanju, i dalje u kontaktu.

Ša je predočio Mioni da bi drugačije trebalo da postupa.

- Umesto da ustane i kaže bivšem dečku od*ebi, ona želi da ja nju od*ebem - rekao je Nenad.

- To je već problem u tebi, to nije tako, ja ne mogu nešto na silu, da ti utuvim sa 43 godine. Ja sam izabrala tebe, ali ti maltretiraš i sebe i mene - rekla je Miona.

- Rekla si mi od*ebi, pet puta - rekao je Ša.

- Ti ne vidiš svoje ponašanje prema meni - rekla je Jovanovićeva.

- Savršen sam, savršen. Juče si bila idealna, ništa ti nisam rekao - rekao je Nenad.

- Ja možda nekim drugim osobama radim loše, a tebi ne - rekla je Miona.

- Kako ti njemu radiš loše? Šta ti radiš loše nekom ko te vara? - upitao je Ša.

- Sama sam kriva što sam ostala u odnosu - rekla je Miona.

- On je njega malopre prvi spominjao i vređao za stolom, ja ga ne spominjem - rekla je Jovanovićeva.

- Ako ovako nastaviš Ša, ti si za tri nedelje na toboganu - rekla je Miljana Kulić.

- Počeo si da pretiš, da ti debil nisi ovo-ono. Ja sam ti rekla da ja nemam razlog da se cimam jer ja nikome ne radim loše - rekla je Miona.

- Tako idi boli te du*e, šminkica u fulu i nek vidi pred kamerama kako me guraš - rekao je Aleksić.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još