U LJUBAVI ĆU UVEK BITI HRABRA: Anica Lazić progovorila o emotivnoj vezi sa Lazarom Ristovskim

Glumica i devojka Lazara Ristovskog, Anica Lazić, progovorila je u emisiji "Premijera - Vikend specijal" o načinu na koji održava svoju vezu sa glumcem, kao i o svojoj ulozi u filmu "Ruski oficir" kojim se završava ovogodišnji FEST.

Da li te je oduševio ovaj ambijent danas?

- Želim da se zahvalim Hiltonu na ovakvom ambijentu, ja ovde često pijem kafu.

Da li poštuješ tradicionalne običaje kad su venčanja u pitanju?

- Ja to gledam kao formu, meni je važna suština, ne patim za tim da se udam, meni je važno da živim suštinu ljubavi, a to već imam, venčanje manje više.

Kakva si u ljubavi, kako uspevaš da održavaš svoju vezu?

- U ljubavi ću uvek biti hrabra, ne dozvoljavam da budem kukavica nikada.

Danas je dan kad se završava FEST sa tvojom ulogom u filmu "Ruski konzul", kakva su ti osećanja povodom toga?

- Tako je, to je jedna mala uloga, snimanje je bilo stresno, ali i zabavno. Čak ću nositi haljinu od čarolije. Mi smo svi bili malo emotivni zbog Žarka Lauševića i ostaće u večnosti sigurno ta njegova uloga.

Da li uvažavaš tuđe savete?

- Nikada ne dolazim na snimanje kao da sve znam, sve je to za mene velika škola, na setu mi je najviše pomogao reditelj Milan Lečić i on zna da radi sa svim ljudima, uvek te stavi u atmosferu da možeš da ga pitaš za pomoć.

Da li postoji neka uloga koju priželjkuješ?

- Ja sam dosta uloga i odbila jer ne želim da radim ono što mi ne prija, imam dosta uloga u komedijama pa bi sad mogla neka drama.

Ti si završila u Italiji psihologiju, otkud to da si ušla u svet glume?

- Ja sam se oduvek bavila glumom i to mi je najveća ljubav, ali i te kako volim i psihologiju, ponosna sam na sebe što sam taj pretežak fakultet baš završila u Italiji, mada mi je oduvek velika želja bila da se vratim u svoju zemlju tako da sam ovde spojila lepo i korisno, sada se bavim i psihologijom i glumom ujedno.

Izvor: Pink.rs
Foto: anicalazicofficial/Instagram

Pogledajte još