KO SVE IMA DECU, JA ĆU BITI OTAC ZA PRIMER: Filip Car želi da nađe stalan posao zbog rođenja ćerkice

Pobednica "Zadruge 6", Aleksandra Nikolić, uskoro će postati majka.

Aleksandra vrši poslednje pripreme za dolazak prinove, a kako pišu domaći mediji, ne štedi ni kada je boravak u porodilištu u pitanju.

Kao što je poznato, Aleksandra je ostala u dobrim odnosima sa bivšim verenikom Filipom Carem, te se redovno čuju i razgovaraju.

Car joj je preko video poziva rekao da jedva čeka da drži bebu u naručju, pa se sada trudi da se obezbedi svaka sitnica kako bi beba imala sve što treba nakon što dođe na svet.

- Filip i Aleksandra sada dobro zarađuju, oboje imaju dosta novca što od reklama, što od drugih poslova, ali treba razmišljati na duže staze. Filip je sad rekao Aleksandri da je ubeđen da će biti otac za primer. Hoće da nađe stalni posao jer ne zna koliko dugo može da se živi od reklama, tako da sad gleda kako da se i to reši. Rekao je Aleksandri: "Hoću da nađem dobar posao i da budem najbolji otac na svetu! Ko sve ima decu, ja ću biti otac za primer. Mnogi su se smejali kad sam to rekao, ali kada se zainatim sve će da dođe na svoje - rekao je Car, a Aleksandra se smejala, prenosi "Republika".

Podsetimo, Aleksandrino i Filipovo dete nosiće prezime Car.

Izvor: Alo.rs
Foto: filip_car_capo_ck/Instagram

Pogledajte još