SAVRŠEN DAR: Šta pokloniti damama Zodijaka za Osmi mart?

Osmi mart - Međunarodni dan žena, prilika je da se iskaže poštovanje, ljubav i zahvalnost ženama u našim životima. Na ovaj dan, običaj je da muškarci i deca poklanjaju cveće i poklone ženama, bilo da su u pitanju majke, supruge, devojke, koleginice ili prijateljice.

Odabir savršenog poklona može biti izazov, ali uzimanje u obzir horoskopskog znaka osobe kojoj je poklon namenjen može biti od velike pomoći.

Odabir poklona prema horoskopskom znaku je divan način da pokažete koliko vam je stalo do osobe i koliko ste se potrudili da pronađete nešto što će odgovarati njihovim interesovanjima i ličnosti. Bez obzira na poklon, najvažnije je da ga dajete s ljubavlju i da proslavite Osmi mart na način koji će biti značajan i za vas i za posebnu osobu u vašem životu.

Evo nekoliko predloga šta pokloniti za Osmi mart u zavisnosti od horoskopskog znaka:

Ovan

Ovnovi su energični, hrabri i vole da budu lideri. Pokloni koji su u skladu sa njihovim avanturističkim duhom ili podstiču njihovu aktivnost su odličan izbor. Sportska oprema, avanturistički izleti ili čak nešto jedinstveno kao što je let balonom mogu bude izvanredan poklon za Ovnove.

Bik

Bikovi cene lepotu, udobnost i luksuz. Pokloni koji zadovoljavaju njihove čula ili doprinose njihovom osećaju komfora su prava stvar za njih. Fino vino, gurmanski čokoladni setovi, luksuzne kreme za telo ili elegantni kućni dekor mogu biti savršeni za Bikove.

Blizanci

Blizanci su znatiželjni, komunikativni i vole raznovrsnost. Pokloni koji stimulišu njihov um ili podstiču njihovu želju za učenjem i istraživanjem su odličan izbor. Najnovije knjige, pametni telefoni ili tableti, ili čak kursevi za nešto što su oduvek želeli da nauče mogu biti sjajan poklon za Blizance.

Rak

Rakovi su porodični, emotivni i cene tradiciju. Pokloni koji odražavaju osećajnost i značaj porodičnih veza su savršeni za Raka. Personalizovani pokloni, kao što su foto-albumi puni uspomena ili ručno izrađeni predmeti, mogu duboko dirnuti njihovo srce. Takođe, kvalitetno provedeno vreme u porodičnom ambijentu, kao što je organizovanje porodične večere u njihovu čast, biće izuzetno cenjene od strane emotivnog Raka.

Lav

Lavovi su dramatični, strastveni i vole da budu u centru pažnje. Pokloni koji odražavaju njihovu ljubav prema glamuru i sjaju su idealni. Nakit, dizajnerska odeća ili čak ulaznice za prestižne događaje mogu ih oduševiti. Ne zaboravite da pakovanje poklona treba da bude jednako impresivno kao i sam poklon.

Devica

Device su precizne, analitične i cene praktičnost. Pokloni koji mogu unaprediti njihovu organizaciju ili doprineti njihovom zdravom načinu života su odličan izbor. Kvalitetni kuhinjski aparati, organizatori za radni sto ili članstvo u teretani sa personalizovanim treninzima mogu biti idealni za Device.

Vaga

Vage su društvene, vole lepotu i harmoniju. Pokloni koji odražavaju njihov ukus za estetiku ili im omogućavaju da uživaju u umetnosti i kulturi su savršeni. Fine art slike, ulaznice za operu ili balet, ili elegantni parfemi mogu zadovoljiti njihovu želju za lepotom.

Škorpija

Škorpije su strastvene, duboke i vole misteriju. Pokloni koji potiču njihovu znatiželju ili su malo avanturistički su idealni. Detektivski romani, karta za escape room ili čak teleskop za istraživanje zvezda mogu biti fascinantni pokloni za Škorpije.

Strelac

Strelci su optimistični, vole slobodu i avanturu. Pokloni koji podstiču njihovo istraživački duh ili ih vode na nove avanture su savršeni za osobe rođene u ovom znaku. Putovanja u egzotične destinacije, oprema za kampovanje ili knjige o putovanjima i avanturama mogu biti odličan izbor za Strelce.

Jarac

Jarčevi su praktični, ambiciozni i disciplinovani. Cene poklone koji su i korisni i lepi. Idealni pokloni za Jarčeve mogu biti elegantni planeri ili agende koje će im pomoći u organizaciji obaveza, luksuzni setovi za pisanje ili visokokvalitetni kožni novčanici i torbice. Nakit od srebra takođe može biti dobar izbor, s obzirom na njihov konzervativni ukus.

Vodolija

Vodolije su inovativne, nekonvencionalne i vole sve što je jedinstveno. Pokloni koji podstiču njihovu kreativnost ili su u skladu sa njihovim humanitarnim interesovanjima će ih oduševiti. Razmislite o najnovijoj tehnološkoj igrački, neobičnom umetničkom delu ili donaciji u njihovo ime organizaciji koja se bavi pitanjima koja ih zanimaju.

Ribe

Ribe su emotivne, intuitivne i imaju bogatu maštu. Pokloni koji odražavaju njihovu senzitivnost ili podstiču njihovu kreativnost su idealni. Knjige poezije, umetničke slike, muzički instrumenti ili čak vaučer za spa centar mogu biti savršeni za osobe rođene u ovom znaku.

Izvor: 24sedam.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još