Održana promocija knjige "Putovanje kroz ljubav" Ivane Tomić Blečić

U Akademiji 28 održana je promocija druge knjige Ivane Tomić Blečić - "Putovanje kroz ljubav". Autorka je prisutne sprovela kroz svoje delo uz poeziju, pesmu, gitaru, ples i priču. Na sceni su joj se pridružili mnogi talentovani i kreativni pojedinci, kao i specijalni gosti: balerine iz baletskog studija za odrasle "Grazia", novinarka Sanja Lubardić, plesači pozorišta na Terazijama, muzičari Rajko Đoković i Vuk Tomić, književnica i recezentkinja Gordana Jež Lazić, Jelena Arsić - solista i koreograf baleta pozorišta na Terazijama.

Foto: Promo

- Došlo je vreme da zajedno nastavimo naše putovanje i zaronimo u ljubav svim čulima. U prošloj godini delila sam sa čitaocima svoja lična traganja i učenja kroz stihove, kroz moj prvenac knjigu "Sama među ljudima". Sada vas vodim na novo putovanje - "Putovanje kroz ljubav". Ljubav je tema koja me je uvek inspirisala, ali i izazivala. Sada se hrabro upuštam u razgovor o njoj, predstavljajući vam moju drugu knjigu, posvećenu isključivo ljubavi - izjavila je Ivana Tomić Blečič.

Foto: Promo

Sav prihod od prodaje knjiga biće doniran Prihvatilištu za žene i decu žrtve nasilja u porodici - Sigurna kuća Beograd. Na taj način, autorka želi da pruži podršku onima koji su se previše dali u ljubavi i izgubili sebe, pomažući im da se vrate sebi.

- Izrazila bih svoju iskrenu zahvalnost Ivani za donaciju koja će biti upućena Sigurnoj kući. Vaša podrška nam omogućava da pružimo konkretnu pomoć onima koji su se suočili sa nasiljem i da im pružimo šansu da izgrade novi početak, pun ljubavi i bez straha. Ova donacija ne samo da materijalno pomaže našim korisnicama, već šalje snažnu poruku podrške i solidarnosti sa žrtvama nasilja - izjavila je Vesna Stanojević, koordinatorka Sigurne kuće.

Foto: Promo

Ivana Tomić Blečić je magistar ekonomskih nauka, bivša odbojkašica, NLP trener, PCM trener i kouč i mama dva dečaka.

Foto: Promo

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još