Zvezda u izmenjenom sastavu na Banat

"Ima par igrača koji su umorni. Kadu je lakše povređen i sigurno neće igrati. Biće promena u timu, a šansu će dobiti svežiji i odmorniji", kazao je Prosinečki novinarima na stadionu Zvezde.

On je ocenio da crveno-bele u utorak od 18.00 očekuje "važna utakmica", pošto pored prvenstva žele da osvoje i trofej u Kupu.

Zvezdin trener rekao je da je prošlog vikenda njegov pomoćnik Dragan Spasić uživo posmatrao meč Radnički - Banat.

"Znamo da je Banat jedan od boljih timova u Prvoj ligi. Spasić ih je gledao u Nišu, gde su pobedili Radnički sa 3:2. Zvezda je, međutim, kao domaćin favorit i daćemo sve od sebe da odigramo dobru utakmicu i pobedimo. Sigurno će biti teško", ocenio je Prosinečki.

Sastav Zvezde: Vesić, Kirovski, Stojković, Adi, Ćosić, Reljić, Ignjatijević, Vilotić, Petković, Savio, Kovačević, Dimitrijević, Vešović, Lazović, Evandro, Janković, Jeremić, Mezenga, Kaluđerović.

Ekipa Banata takmiči se u drugom rangu šampionata Srbije – Prvoj ligi, gde se posle 12 utakmica nalazi na trećoj poziciji sa dva boda manje od vodeće Kolubare.

Kapiten Zvezde Nenad Kovačević, koji je trenutno u drugom planu trenera Prosinečkog zbog nešto slabijih igara, kazao je da će protiv Banata imati "motiv više", pošto je bio član tog kluba.

On je od 2000. do 2002. godine igrao za Budućnost iz Banatskog Dvora, ekipu koja je kasnije promenila ime u Banat.

"Ne poznajem današnji tim Banata, ali znam da nas čeka veoma bitna utakmica. Spremni smo za ovaj meč i očekujem pobedu", dodao je Kovačević.

Beta

Pogledajte još