NISAM SMELA SLOBODNO DA SE KREĆEM: Vanja Ignjatović progovorila o paklu kroz koji je prošla tokom braka sa Nenadom Aleksićem Ša

Nenad Aleksić Ša nedavno se i zvanično razveo od Vanje Ignjatović, a nakon rastanka on je izneo niz optužbi na račun svoje bivše žene.

Sada je Vanja odlučila da ispriča svoju stranu priče i otkrila da je nakon rastanka bila spremna da se pomiri sa Nenadom, ali ukoliko bi se lečio.

- Spakovala sam kofere i otišla. Nakon toga je pokušavao da me zove. Jedan dan plače i moli, drugi dan vređa i tako u krug. Bila sam spremna da se pomirim sa njim ako bi se izlečio od svoje posesivnosti i ljubomore. Više puta sam ga pitala da poseti nekog lekara da vidi šta nije u redu sa njim, molila sam ga da idemo i kod bračnog savetnika, ali on je bio uveren da je on u pravu i da će mi bračni savetnik reći: "Normalno je da sa njim budeš 24 časa i da nemaš društveni život. Ne smeš da izdeš na bazen...". Rekla sam dobro, ajde ići ćemo, možda ja grešim, možda si ti u pravu. Ja u braku sa njim nisam smela slobodno da se krećem. Bez njega nigde, dva puta mi je preselo - rekla je Vanja koja je potom ispričala scenu kojoj ju joj je reper priredio nakon što je izašla u park sa svojim detetom.

- Vodila sam dete u parkić iza zgrade, bili smo možda sat vremena. Kada sam se vratila u stan, on me je sa vrata pitao: "Je l' te gledao neki tatica?". Tu je bio njegov otac, ja sam bila šokirana. Sa svojim detetom sam izašla da igramo fudbal. Njegov otac mi je tada rekao: "Ne znam šta se sa njim događa, ne znam šta da ti kažem".

U svojoj ispovesti, Vanja je rekla kako joj je u nekoliko navrata pozlilo usled svađe sa tadašnjim suprugom.

- Njega u trenutku uhvati neko ludilo, nešto svoje u glavi i on jednostavno poludi. On je toliko vikao da sam se ja uplašila, to mi je trauma života ja mislim, da se on toliko drao da sam ja doživela nervni slom, da sam se nekoliko puta i onesvestila, vilica mi se kočila, ruke, noge trnule skroz, gde sam mu ja rekla: "Zovi Hitnu", ja sam mislila da ću da umrem, sigurna sam bila, tu pritom dete nije bilo. Nenad mi je rekao: "Ne može, ja sam poznata ličnost, ja ne mogu da te vodim u Hitnu, niti želim", a u stvari nije želeo jer je mislio da ću da ga prijavim u policiju.

Izvor: Hypetv.rs
Foto: nenadaleksicsha/Instagram

Pogledajte još