ONA NE ZNA DA VOLI, BRINE SAMO O SEBI: Marko Janjušević Janjuš žestoko prozvao Aneli Ahmić nakon raskida (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima učesnik "Elite" Marko Janjušević Janjuš nikad odsečnije izneo Aneli Ahmić kakva je u ljubavi, istakao da smatra da ona voli samo sebe, pa ušao u sukob sa Nikolom Lakićem zbog branjenja Ahmićeve.

- Moram se osvrnuti na jednu stvar, ona sad govori Lakiću kao samo jako udari - rekao je Janjuš.

- Lakić mene nije nikad vređao samo je komentarisao moju situaciju, 'ajde poltroni jedni - rekla je Aneli.

- U pitanju nije ljubomora, raskidali smo na svaka tri dana, ti mene nikad nisi volela, ne znaš da voliš pravo. Drugo si neko ko ti je je*ao mozak svaki dan, ti jesi psihički nestabilna. Ja ne kažem da sam psihički stabilan, druga stvar sve što sam rekao je da me je psihički ubijala, ne mora nešto da mi kaže rečima kad vidim kako se ona ponaša. Ona je samo gledala kako će nekoga da provocira - rekao je Janjušević.

- Ti si rekao da si ponosan što je stabilna i što se ne svađa toliko često - rekao je voditelj Milan Milošević.

- Što se tiče toga da se ne tuče to je istina, ali me provocira konstantno i to indirektno - rekao je Marko.

- Ja njemu ne mogu da ćutim na sve, moram i ja nekad da puknem, on da meni govori da bi se ja je*ala sa Stanislavom - rekla je Ahmićeva.

- Pa ti bi se i je*ala sa Stanislavom. A tebe Lakiću, šta boli uvo, hajde gledaj svoja posla, ušao si kao poltron. Ona je mene je*ala u mozak ovde tri meseca. Folirant je, jer nema emocije ni prema kome, njoj se niko ne sviđa, ona gleda samu sebe. Sad ona govori da je Lakić nikad nije uvredio, vi ste svi smradine jedne - rekao je Janjuš.

- On meni da govori "izađi iz rehaba", to je po mom mišljenju sramota. Ja sam njemu rekla da mi smeta kad kocka i rekla sam mu da to ne radi. Mi ovde godinu dana da radimo i na kraju da on ode da prokocka, treba da budemo srećna porodica, šta će mi kocka u životu kao problem - rekla je Aneli.

- Sećaš li se kada si mi rekao: "Ja sam još dobar, da je neko drugi ovde videli bi šta bi on radio", pričali smo o ljubomori - rekla je Ahmićeva.

- Je l' ona aludira da si ljubomoran na Filipa Cara - pitao je voditelj.

- Kada je Mića spomenuo Filipa, on je meni aludirao na nekoga. Na koga je mogao drugo da aludira?! - rekla je Aneli.

- Folirant si najveći koji postoji. Tako ti je sestra pisala isto, kao kakav sam ja?! To može neko koga sam nagu*io - rekao je Janjuš.

- Ko tebi može da pošalje da sam folirant?! Samo Asmin - rekla je Ahmićeva.

- Pi*ko jedna, svaki rijaliti si protiv mene, samo lažunjaš ovde, je*em te u usta ja - rekao je Janjuš Lepom Mići.

- Sve što sam rekla, rekla sam šta mislim, a nisam ni pola šta bih rekla... Ma ni 40 odsto nisam rekla kako mislim i neću - rekla je Aneli.

- Iz ove perspektive kažem da sam se blamirao, nije bilo šta nisam uradio, i onda meni neko da kaže da sam folirant - vikao je Janjušević.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još