ONA JE CINKAROŠ, GUBI SE U SVOJIM LAŽIMA: Stanislav Krofak žestoko opleo po bivšoj devojci Mioni Jovanović (VIDEO)

Tokom emisije "Elita - Izbacivanje" voditelj Darko Tanasijević razgovarao je sa Stanislavom Krofakom u Šiša baru. On je progovorio o odlasku na Rajsko ostrvo sa bivšom devojkom Mionom Jovanović, kao i o njenoj vezi sa Nenadom Aleksićem Ša.

- Stanislave, kako si? Bile su zanimljive nominacije, kako gledaš na komentare ljudi? - pitao je voditelj.

- Evo odlično, bilo je mnogo lepih komentara, samo jedan negativan, ona je duže ovde i sa Ša je, pa su je zato sačuvali - rekao je Krofak.

- Povela se hipoteza o odlasku na Rajsko ostrvo, da li se plašiš da odeš tamo? - pitao je voditelj.

- Ne plašim se ja nje, ona mene ne zanima, ja ne volim izdajice i cinkaroše i ne želim sa takvom osobom da provodim vreme u istoj prostoriji. Ne zanima me kao osoba, ona je meni sve rekla i jako me je to povredilo, nisam očekivao da će tako neke stvari da mi uradi. Ne mogu sebi verovati jer me je ona toliko iznenadila, a mislio sam da dobro čitam ljude. Ja sam rekao Ša da ona ako je zaljubljena da će mu preko svega preći - rekao je Stanislav.

- Ti nju znaš već godinu i po dana i zanimljivo je da si imao jedan utisak o njoj, a na kraju balade je da ti je finalni utisak da je drukara - rekao je Tanasijević.

- Ona je kao saznala neke stvari o meni pre ulaska... Zašto to tada nije rekla? Ona je saznala za ulazak u "Elitu" 15 dana pre i za te neke stvari zna mnogo ranije. Da nije upoznala Ša, ona nikad ne bi to pričala jer kad je ušla ona je mene pozdravljala i pričala sve najlepše. Ona je morala mene kod Ša da spusti i to je svima jasno. Ja sve što sam radio i rekao iza toga stojim, ona je pogazila svoje reči i ne želim sa njom da provodim vreme - rekao je Krofak.

- Zar nije logično da vi kao par jedini znate istinu da pokažete gledaocima koja je istina i da steknu utisak o situaciji? - pitao je voditelj.

- Ja sam ove stvari pričao već više puta dok ona svako izlaganje priča drugačije i gubi se u svojim lažima. Ona da je rekla zaljubila sam i da je završila, ja bih je poštovao, nego ona ne zna sama sa sobom šta želi - rekao je Stanislav.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još