ONA NIJE NORMALNA, OVO JE BOLESNO: Nenad Aleksić Ša pobesneo zbog Mioninog ponašanja prema Stanislavu Krofaku (VIDEO)

Tokom jučerašnjeg dana u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima održana je debata. Marko Đedović porazgovarao je sa Mionom Jovanović na temu "Da li bivši partner može biti i budući".

- Ja se jesam pomirila s bivšim, pokušala sam, ali ne može od gov*eta da se pravi pita... Nije istina da sam htela da se pomirim s njim. Apsolutno nikada u životu, to je njegovo mišljenje i ništa osim njegovog mišljenja. Nikada nismo bili u situacijama da se svađamo i mirimo, jednom se desilo i nikada više. Koliko god puta su pokušavali da se mire sa mnom, ja to precrtam i to je to. Mislila sam da je gotovo, da mogu da se ponašam kako god hoću, da više nemam kočnice, ali sam u rijalitiju pokušavala da zaboravim. On mi je bio u glavi sve vreme, posle treće sezone smo se pomirili. Nikada u životu se ne bih vratila u bilo koji prethodni odnos - rekla je Miona.

- Šta se desilo u odnosu sa Stanislavom Krofakom, kada si rekla da nije bilo Ša, da bi se pomirila? - pitao je Marko.

- Ja sam rekla da to nije sigurno, ali postoji mogućnost, da nisam upoznala nekog drugog, verovatno bih ostala u tom odnosu jer sam ga volela, pa bih prelazila preko tih stvari. Džabe i veridba i kule i gradovi ako meni nešto smeta ili nisam srećna... Da sam to uradila, da sam ostala u odnosu, da nisam upoznala nekog drugog momka ovde, da sam prešla, da sam želela ispočetka... Ja sam i rekla da bi možda i pristala... Generalno jako teško verujem u promene, ali postoji mogućnost. Ja nemam šta da oprostim Stanislavu, kada sam ja izašla iz odnosa - rekla je Jovanovićeva.

- Kako nemaš šta, rekla si da si našla kako ga druga devojka oralno zadov*ljava - pitao je Marko.

- Da li bi prešla preko poruka ili ne... Iskreno da ti kažem, ne znam šta bih uradila, da nisam upoznala Nenada, ja bih prešla. Ne bih preko svega prešla - rekla je Miona.

- Ja raskinem sa tobom, znači, ti bi Stanislavu oprostila sve - pitao je Nenad Aleksić Ša.

- Ti si lud, on mene ne sluša... Ne, ne perem se, to što sam izjavila, to sam i mislila. Ne bih mu prešla, jer sam našla drugu osobu... Da se nisam zaljubila u Nenada, ne znam šta bih uradila, a pošto se jesam zaljubila, ne zanima me. Ja nisam kur*etina da se ljubim s drugim momcima i jeb*vam, iz inata - rekla je Miona.

- Kada bi te pitao: "Je l' me voliš?", šta bi mu rekla - pitao je Đedović.

- Ništa - rekla je Miona.

- Kako ništa?! - rekao je Marko.

Đedović je potom na istu temu porazgovarao sa Stanislavom Krofakom.

- Ne može, kad jedanput završim, to je to. Nikada se ne bih pomirio, ni sa Mionom. Čim te neko izda - to je to, da li u prijateljskom ili u ljubavnom. Ona je prešla preko toga, kada se zaljubila, iznosila je te stvari - rekao je Stanislav.

- Što ti njoj ne bi prešao - pitao je Marko.

- Ja nisam takav, meni to kada neko uradi, čim je jednom, uradiče još jednom. Dok je poštovanje, sve ide normalno, a kada je nepoštovanje, onda je gotovo - rekao je Krofak.

- Ja kažem da se bivši treba vratiti, šta je problem - rekao je Lepi Mića.

- Ti se vrati, nećeš ovo gurati... Nikada u životu se ne bih vratio bivšoj. Ja sednem, otpatim svoje, ja sam prao nekoga ovde, zna Marko, zna i svako. Svi znaju... Gledam sebe! Ako sam se nekada vraćao i piš*o po sebi, nikada više nikome. Nikada više u životu nikome ne bih prešao ništa. Ako imamo dogovor, ja Mioni ne mogu ništa da zabranim - rekao je Ša.

- Ja sam objasnila situaciju s radija, kako je bilo, nisam ništa dodavala - ubacila se Miona.

- Ona priča istinu - rekao je Stanislav.

- I ja sam se razludeo, nemam snage za ova gov*a. Meni je ovo boleština, ona nije normalna i kako ja da budem siguran, šta da planiram, da li me voli ili me ne voli, da li želi sa mnom da bude, ja više ništa ne znam. Mi uživamo preko dana, a onda mi priča da bi se vratila bivšem - rekao je Ša.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još