REPER URLAO NA SAV GLAS: Nenad Aleksić Ša doživeo nervni slom zbog svađe sa Mionom Jovanović (VIDEO)

Tokom emisije "Gledanje snimaka" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima učesnicima "Elite" prikazan je snimak u kojem se Miona Jovanović žali Slađi Poršelini na ponašanje Nenada Aleksića Ša.

Video možete pogledati OVDE!

- Mi funkcionišemo van stola super, ali za stolom ne, jer se priča o njenom bivšem dečku. Nemamo problem dok ne sednemo ovde. Završili smo debatu, ustao sam nadr*an, nije mi se išlo na žurku. Otišao sam tamo, očekujem hajde, bilo šta je bilo, đuskaćemo, grlićemo se, da provedemo veče da zaboravimo na to, ne, nego ono standardno, ja stojim kao drvo... - rekao je Ša.

- Čuli smo Mionu kako joj svaki dan zezneš - rekla je voditeljka Ivana Šopić.

- On je hteo da izađemo u vešeraj, ja nisma htela, tražio je razlog da ne izađemo - rekla je Miona.

- Ja sam pre toga bio ljut, kažem ti, debata. Kad sednemo ovde krene ludilo, haos. Zezne ona meni dan, ja njoj veče. Ja ne mogu da idem na žurku posle svega na debati i da kažem da mi je lagano. Ja ne umem da glumim. Ja sam savršen muškarac, a ona non-stop radi na produbljivanju ovih gluposti - rekao je Aleksić.

- Da, povukla sam se u sebe, uvek nastane neki cirkus kada su žurke. Ne mogu da budem opuštena na žurkama, petsto puta mi govore da pevam na žurkama, kako da pevam?! Kada krenem da igram, on krene odmah: "Pa da, tebi je do ja*a". Tvrdim da on 80 odsto žurke od kako smo u odnosu, uništi, bez razloga... Otišao je prvo, pa se vratio, ne znam šta bih rekla - kazala je Miona.

- Namučena jadna, ja sam najgori, ona uopšte ne se*e i ne pi*a po meni po debatama. Što ona mene ne ispoštuje i ne preseče ovo sve?! Muči i mene polemisanje o bivšem dečku - rekao je Nenad.

- Ti mi sje*eš žurku i to je to... Što si sa mnom? - pitala je Jovanovićeva.

- Što si ti sa mnom?! - uzvratio je Ša.

- Šta ja da pevam kada me on iznervira?! Pa da mi kaže: "Aham", a kada god tražim pesmu, on me pita: "Je l' to nekome posvećeno?" - rekla je Miona.

Voditeljka je potom dala reč Miljani Kulić.

- Ovo je cirkusijada, šarijada. Odlično se vidi koga ona voli. Neće da ga poljubi, jer je Stanislav tu - rekla je Miljana.

- Sve što sam rekla to i mislim. Samo sam u afektu rekla da je smeće - rekla je Miona.

- Kako i ne bi. Bivša mu je isto pobegla, jer je gušio. Tebi svaka čast. Je l' voliš Ša - Miljana je rekla.

- Volim ga, ali guši me. Neke stvari neće da promeni - rekla je Jovanovićeva.

- Očigledno je problem u njemu. Vidi da ga ne voliš, ali hoće da ostane u tom odnosu. Ti teraš inat, a voliš Stanislava. Zato imam potrebu da te vređam. Mogao je otac da ti bude, to je prvi problem. Stanislav je ljubav tvog života. Uvukla si se u kolo i sad moraš da igraš do kraja - rekla je Kulićeva.

- Ne moram - kratko je odgovorila Miona.

- Maja ne da na sebe, zašto bi nju neko omalovažavao. Ovo je sad animozitet prema Maji. Slađa je svačiji prijatelj, znači ničiji prijatelj. Slađo, treba da te bude sramota. Majo, pričala sam ti to u prošloj sezoni. Vratila bih se na Mionu. Poptuno je razumem. Kad je ušla u odnos sa Ša, videla je kakav je. U svakom odnosu je isti. Ovde neko mora da preseče. Smatram da Miona ima dovoljno hrabrosti da preseče i ostane sama. Ovo nije ni ljubav, ni sreća. Ako kažem istinu, Ša neće da se suoči - rekla je Miljana.

- Ja treba sad da se pravim lud. Bio sam smoren na žurci. Debata me je ubila. Što ne preseče? Ja sam prema njoj savršen, ne gušim je. Može da ne produbljuje tu temu - rekao je Ša.

- Završi ti, da ona ne bi snosila posledice. Šta je ljubav za tebe? Da budeš smoren. Sama je rekla voli ga, kaje se zbog svega. Šta ti nije jasno? Ti si bolestan - rekla je Miljana.

- Miona, da li si ti srećna - upitala je Ivana.

- Nisam ni presrećna, ni pretužna. Kako kad. Ne bih zavgršila odnos sa njim, da je sve bilo sjajno. Ne želim da pričam više o tome. Pričala ja nešto ili ne, ovo će biti tema do kraja rijalitija. On mora da bude svestan toga - odgovorila je Jovanovićeva.

- Misliš da si srećan, ali ti si nesrećan čovek. Ona sedi za šankom i gleda periferno u Stanislava. Jesi mentol, igraš rijaliti. Tebi to odgovara. Posle svega što vidiš, ne ostavljaš je. Sve je gluma. Da ne igraš rijaliti, ostavio bi devojku, da ne bi bila nesrećna - rekla je Kulićeva.

- Igram rijaliti, evo sve je rekla. Znači i Miona igra rijaliti - rekao je Ša.

- Ne igra, ona je ušla u sve ovo. Volu Stanislava i sedi pored tebe, da ne bi bila sama i jadna. Nije imala s tobom seksualne odnose, jer voli Stanislava - kazala je Miljana.

- Aleksa, da te čujemo - voditeljka je dala reč Aleksi Erskom.

- Iskreno, ovaj klip nije ništa čudno. Svaka žurka je ista, vidi se Mionino nezadovoljstvo. Vidi se to i kod jednog i kod drugog. Nije ovo srećna veza. Ša nije lud, jako dobro vidi sve. Nije mi jasna njegova rečenica da veruje u vezu u koju sumnja. Jasno mi je da je voli, ali sve radi na svoju štetu. Miona deluje kao da želi da pobegne iz svakog odnosa. Ne želi da se vrati Stanislavu, ni on njoj. Samo želi da pobegne, ali nema hrabrosti. Mogla je da završi to - rekao je Aleksa.

- Zamisli ona i ja živimo zajedno, a ona se čuje sa bivšim. To nije normalno. Ja znam da ona mene voli. Kad se završi rijaliti, videćemo sve. Nisam srećan ovde - rekao je Aleksić.

Voditeljka je potom dala reč Mileni Kačavendi kako bi prokomentarisala odnos Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša.

- Mislim da se ona, kada je Stanislav ušao, obratila direktno Stanislavu. Ona ovime pokazuje, iz ovoga što vidim, nije neko ko može da bude sam, ulazi iz veze u vezu. Mislim da nema hrabrosti da preseče, iz dana u dan sam sve sigurnija, ona je vrlo proračunata, brine u ovoj situaciji, samo o sebi, jer da je drugačija, ostavila bi Ša. On govori umesto nje, on govori: "Ona mene voli", da, on drži veštački na silu, on veruje u to i u to sam sigurna. Nemoguće je da svaku vezu tako braniš godinama, da se tako zaljubiš, a da se pruža otpor. Mislim da od njihove veze nema ništa i ko kaže da se neće čuti na kvarno?! Mi bi Mionu pročitali ovde, čak je i Ša bio sigurniji. Ovde ispada kao da mi hoćemo da rasturimo vezu. On sebi jamu kopa, kraj - rekla je Kačavenda.

- Ja njemu kažem za stolom tu, često na kvarnjaka i to sve. Ne želim nekada ovako i kada vidim da je iznerviran, nije to kao da štedim, nego biram način i vreme. Odmah da kažem, više puta sam rekla, ja ću ga uvek podržati šta god da odluči, ali bih volela da vidim Nenada drugačijeg, da se ne nervira svaku emisiju, Nenada kog ja znam. Ovo ne traje godinu dana, nego duži vremenski period da je nesrećan. Ja bih bila loš drug kada bih mu pričala nešto što ne vidim. Vi ste sami sebi najveći neprijatelji, a pogotovo ti samom sebi. Znaš kako izgleda kada ona kaže: "Nenade, ne daš mi da pričam, evo, neću da pričam", ti to sam stvaraš. Druga stvar, on svojim reakcijama produžava agoniju... Poenta je da ona neće, a ne da ti nekome kažeš: "To ne treba tako, ja ću te ostaviti...". Ja njega kapiram, ja sam slična njemu. On ima borbu da to uspe, ali to nema od partnera - rekla je Jovana Tomić Matora.

- Smatram da je trebalo da obavim razgovor, sada svakako ne bih, ne zbog Nenada, nego nema potrebe. Da smo obavili tada taj razgovor, sve bi bilo rešeno i mnogo jasnije - rekla je Miona.

- Je l' ti je krivo kao čoveku što ga nisi pogledala u oči i rekla šta god da misliš i osećaš - pitala je voditeljka.

- Jeste ružno ispalo, ispalo mi je krivo što sam na taj način uradila, što nisam raskinula, što bar nešto nisam uradila da sebi dam spokoja. Loše sam postupila zbog Nenada, da - rekla je Jovanovićeva.

- Stanislav je u jednom trenutku rekao da bi bilo drugačije da mu se ona obratila, meni je on jasan kao dan. Miona je mogla da preseče ovu priču, da tebe stavi po strani, razgovaraće i kraj. Definitivno, ako se ovde bude videlo, bila je prilika i emisija gde smo bili gosti. Nijedne sekunde nije imala odgovor koji je bio jasan, kratak i koncizan - rekla je Kačavenda.

- Meni se vi use*avate u život, ne možete da me ubedite da mi je loše, ako nije - urlao je Ša.

- Ma druže, ne ide ti veza, katastrofa - rekao je Janjuš.

- Neću je ostaviti, meni je lepo, tačka i kraj! Ako je njoj loše, neka me ostavi. Nije mi lepo ovo, nametanje, nije mi lepo razdvajanje na silu, ne mogu da budem srećan zbog ljudi ovde i naroda - divljao je Ša.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još