NAPOKON PRIZNALA: Miona Jovanović otkrila da je bila intimna sa Nenadom Aleksićem Ša (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima voditelj Milan Milošević pročitao je pitanje za Mionu Jovanović.

- Nije nam jasno zašto kriješ seks sa Ša, kada javno radiš neke stvari koje ne vidimo kod drugih devojaka, da ti drži ruke na pozadrini, da ti gura ruke pod suklnju? - rekao je voditelj.

- Okej, slažem se, imala sam seks - rekla je Miona.

- Ti napadaš druge devojke, a ti to isto radiš - rekao je voditelj.

- Pa šta ako mi stavi ruku, meni nekada to smeta, nekada ne smeta. On treba da me mazi, on mi je dečko. Ja nikada nisam nikoga napadala - dodala je Jovanovićeva.

- Meni to nije šokantno, ja znam kada je Darko postavljao pitanja, oni su davali odgovore, a ja poznajem Ša, on je pokrivao. Ja nemam ništa protiv seksualnih odnosa, ali mi je folirantski kada lažeš. Meni je poštenije da priznaš, a sada je priznala ironično ili ne, priznala je - rekla je Maja Marinković.

- Da li to Ša radi da bi baba i Stanislav videli? - upitao je voditelj Maju.

- Ne može on da radi sa njom nešto što mu ona ne dozvoli, ne kapiram što bi se krilo to - rekla je Maja.

- Majo, rekla si da su te momci uvek mazili i pazili, ko to? - pitao je voditelj.

- Pa jesu svi, u pauzama između tuča. Ja kada završim odnos i kada prestanu emocije, ja zaboravljam neke loše stvari. Slažem se da su mi veze bile haotične, ali jesu mene gnjavili, ja sam simpatična dok ne prebacim. Ja ne verujem da je problem u meni, ti momci se ponašaju tako i u drugim vezama. Ja volim da mi neko posvećuje pažnju - kazala je Marinkovićeva.

Izvor: Pink.rs
Foto: Pink.rs - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još