OSVOJILI PO 15.000 EVRA: Tijana Jeremić i Luka Rimac su pobednici "Survivora 2024"

Treća sezona zabavno-takmičarskog šou programa "Survivor" stigla je do samog kraja. Večeras se emitovalo veliko finale u kojem je jedan takmičar iz crvenog i jedan takmičar iz plavog plemena poneo titulu jedinog preživelog.

Pobednici su pored titule jedinog preživelog, osvojili i po 15 hiljada evra, kao i telefon Honor Magic 6 Pro.

Finalisti su protekla tri meseca živeli u surovim uslovima, osetili su šta znači preživljavanje i izolacija od savremenog sveta, a ko je ostao poslednji u igri zvanoj "Survivor" zavisilo je samo od njih.

Tijana Jeremić i Stefan Arsić iz crvenog plemena stali su jedno drugom na crtu, dok su boje plavog plemena branili Mihaela Pavlović i Luka Rimac.

Finalisti su se našli na poligonu sa starim takmičarima gde im je voditelj Bojan Perić poželeo dobrodošlicu.

- Na kraju ovog dana dva bolja takmičara iz oba plemena podeliće 30 hiljada evra i poneti titulu jedinog preživelog - rekao im je Bojan, a onda pitao Tijanu da li se može desiti da i ove godine žena osvoji titulu jedinog preživelog.

- Nadam se da će tako biti, videćemo, drago mi je što je Stefan moj pritivnik i ako se desi da izgubim znam da sam izgubila od najboljeg, a ja ću dati sve od sebe da pobedim. Stefane, želim ti da uživaš u poligonu do kraja kao i u svakom prethodnom i neka bolji pobedi - rekla je ona, a onda se Stefan obratio voditelju.

- Tijana je super protivnik, biće teška borba protiv nje. Ona je super takmičar, imamo 50-50 odsto šanse. Osećam se smireno, maksimalno ću uživati u ovom poligonu - rekao je Stefan.

Pravila prve borbe su bila da takmičari što brže pređu poligon i da na kraju u tri rupe na stolu ubace po jednu loptu. Da bi u ovoj igri osvojili prvi bod morali su da pobede pet puta.

Prvi su na poligon izašli Luka i Mihaela, a poen je osvojio Luka, zatim su na crtu stali Tijana i Stefan, a poen je osvojila Tijana. Na kraju borbe rezultat je bio 5-4 za Luku, i 5-2 za Tijanu. Ovaj rezultat značio je da Tijana i Luka imaju jednu od dve pobede koje su potrebne za konačnu pobedu.

U drugoj igri borba između Tijane Jeremić i Stefana Arsića je bila napeta, a Tijana je uzela prvi bod, dok je kod plavih to bio Luka Rimac.

Pravila druge igre su kada vatra bukne kreću u trku kroz poligon, važno je da se stigne što pre jer na kraju gađaju loptom na koš. Svaka pobeda donosi jedan poen, a pobedu je odneo takmičar koji prvi osvoji četiri poena.

Mihaela je osvojila prva četiri poena, te je borba bila sve napetija iz kruga u krug, a krajnji rezultat je bio 4-0 u korist Pavlovićeve.

Tijana je pokazala zube na samom početku igre, te je osvojila prva tri boda, a krajnji rezultat bio je 4-1 u korist Jeremićeve i upravo ovaj rezultat označio je da je ona pobednica treće sezone "Survivora 2024"!

Luka Rimac i Mahaela Pavlović su odigrali i treću borbu koja je odlučila ko će od njih poneti titulu jedinog preživelog.

Pravila njihove igre bila su da pređu komplikovan poligon, a na kraju obore pet totema.

Rimac je prvi stigao do četiri poena u ovoj igri i osvojio je ukupno dva poena koja su mu potrebna za pobedu u finalnoj igri.

Luka Rimac iz plavog plemena je jedini preživeli u "Survivoru 2024"!

Izvor: Nova.rs
Foto: survivorserbia/Instagram

Pogledajte još