Ovo nije vic

Političke partije se utrkuju za nove članove i niko im se ne gadi, posebno ako je "poznat". Tako su se Miloš Bojanić s jedne i Firči i Maca, s druge strane, opredelili za dijametralno suprotne političke opcije.

Bojanić je član Srpske napredne stranke, Dragan Marinković Maca podržao je stranku Čedomira Jovanovića, odnosno proglas "Preokret".

- Mislim da je nacija videla ko su Maca i Firči. Ne znam da li je Čeda gledao rijaliti program "Farma", ali tamo je njegov saborac rekao da su Srbi iz Bosne fašisti i da su im usta puna krvi, a Firči nije hteo da obuče srpsku uniformu. Ako takve ljude pušta u svoju stranku, jasno je da ni on ne voli Srbe - rekao je Bojanić i dodao da Srpska napredna stranka,čiji je član, voli Srbiju, piše "Alo".

- Na ovim izborima će se ponoviti "Farma", a SNS je čestita stranka koja voli sve koji žive u Srbiji. Moj doprinos njima će sigurno biti pozitivan jer je narod svojevremeno glasao za mene na "Farmi" zato što je ocenio koliko volim pravdu. Ja iz ovog ugla vidim samo crnu sudbinu Čedine stranke i njegovih saboraca - izjavio Bojanić "Alo".

- Da obavestim Čedu, ako nije znao, da je Ivan Fece na televiziji svojevremeno u 11.30 uveče poručio svoj deci toliko vulgarne stvari da me je sramota da ih ponovim. Zar to nije dovoljno? Svaka stranka treba da zna koga učlanjuje, da li one koji žele dobro Srbiji i njenom narodu ili neke druge. Ja nisam u SNS-u iz koristoljublja, nego zato što želim da budem uz onekojiće uraditi nešto za svoju zemlju - tvrdi Bojanić.

Podsećanja radi, Miloš Bojanić je svojevremeno nakon završetka rijaliti programa „Farma“ tužio Macu i Firčija zbog fizičkog napada i uvreda koje su mu uputili. Ti sudski procesi se i dalje vode, ali bezuspešno, jer se Marinković i Fece ne pojavljuju na zakazanim ročištima.

Neslana šala prirode!

Ivan Fece Firči je uz osmeh prokometarisao reči Miloša Bojanića i nazvao ga neslanom šalom prirode.
-Sada znam da je zaista moguće biti ispod dna! Šta da kažem osim da je on neslana šala prirode i da je čovek sa manjkom hromozoma u glavi. Dajte mu moj broj telefona da više ne mora da ga traži-izjavio je Firči.

Podsećanja radi, sukob njih dvojice počeo je još u rijalitiju „Farma“, a eskalirao je u „Dvoru“, kada je Firči gađao Bojanića flašom i napravio mu masnicu ispod oka.

Maca: Samo da nam čika Miloš ozdravi!

Dragan Marinković Maca je za „Alo!“ rekao da Miloš Bojanić treba da nastavi sa terapijom i da mu želi da što pre ozdravi.

-Samo da nam čika Miloš što pre ozdravi. On je naš prorok i mesija. Da je Miloš gej, rekao bih mu: „Budalo, nit j... nit kuću vodi!“

Sada mu poručujem: „Dragi čika Bojaniću, nastavi sa svojom terapijom!“, prokomentarisao je Dragan Marinković.

Pogledajte još