Susan Boyle (ponovo) obara rekorde

Susan Boyle - još jedan album, još jedan rekord. Kako prenosi servis music-news.com, s obzirom da je sa novim albumom "Someone To Watch Over Me" ponovo i treći put u nizu debitovala prethodne nedelje uveče na samom vrhu britanske zvanične liste singlova, pevačica postaje prva izvođačica u 65-godišnjoj istoriji ovih lista kojoj je to pošlo za rukom.

Da se podsetimo - Boyle je sa svojom debi albumom "I Dreamed a Dream" objavljenim 2009. sa preko 10 milona prodatih kopija postavila rekorde u kategorijama "najprodavaniji album" kao i "najbrže prodavani album", a na servisu Amazon je to postao "album sa najviše unapred naručenih primeraka". Sa albumon "The Gift" iz 2010. ona je postala prva izvođačica sa "broj jedan" albumom istovremeno i na britanskim i na američkim zvaničnim top listama, i postavila je novi rekord u disciplini "najbrže prodavani album u božićnoj sezoni".

O najnovijem rekordu i dobrom startu još jednog albuma, Susan Boyle je izjavila:

"Ovo su fantastične vesti! Oduševljena sam, uzbuđena i prilično mi se vrti u glavi od svega ovoga. Želim da kažem jedno veliko hvala svima koji su mi pomogli i omogućili da se sve ovo desi. Kada sam se u ovo upustila 2009, nisam mogla ni da zamislim da ću doživeti bilo kakav uspeh i blizu ovome što se danas događa. Jedna stvar je sigurna - večeras ću otvoriti šampanjac i slaviti. Ovo je jednostavno predivno. Vau!"

Izvor: music-news.com

Pogledajte još